2777
2789
عنوان

لکنت پسر ها

100 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها تو رو خداااا کمک کنید بگید چکار کنم

پسرم الان ۵ سال و نیمشه؛ از ۲ سال و نیم کم کم لکنتش شروع شد؛ خیلی گفتار درمانی بردم اصلا راضی نبودم چیز خاصی نمیگفتن؛ فقط میگفتن آروم کتاب بخون براش ؛ لاک پشتی و آروم حرف بزن؛ همین؛ هنوز خوب نشده؛ زیاد تکرار نداره؛ بیشتر شبیه آدم آهنی حرف میزنه؛ یجور تاخیر در گفتار ؛ گاهی انقدر روان حرف میزنه که انگار هیچ مشکلی نداره؛ دوباره بعد از چند ماه صحبتش افتضاااح میشه؛ نمیدونم چکار کنم ؛ دکتر میگه ماهیت لکنت همینه و برگشتی هست.خیلی غصه میخورم؛ تو رو خدا بگید از تجربیاتتون

تعداد رای : 1
نظرسنجی
بله
0
0%
خیر
1
100%

عزیزم منم لکنت داشتم ک خوب شدم اما واسه من از ترس شد

اگه ارثی و مادر زادی باشه تقریبا فکر نکنم خوب شه

اما ی چیزی بگم اصلا چیز خاصی نیستا

من بااینکه خوب شدم اما گاهی میگیره اذیت نمیشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داماد ما هم داره واقعا چیز،مهمی نی بزرگش نکن این استرس شما ممکنه به بچه منتقل بشه 

قدیم تخم کفتر خام میدادن بخوره بچه 

حالا شما بپز بهش بده توی دیوار میفروشن 

صبوری کن خوب میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
ممکنه مشکل مغزی باشه یکی از اینترن های ما همینطوره کلمه کلمه صحبت میکنه یبار بهم گفت بخاطر مشکل مغز ...

نه بابا دور از جونش؛ ینی شما دیگه یهو بدترین گزینه رو میذارید جلوی پای یه مادر. تمام حرکات و رفتارش و هوشش عالیه؛ هر۲ یا ۳ ماهی یبار لکنتش اوج میگیره

داماد ما هم داره واقعا چیز،مهمی نی بزرگش نکن این استرس شما ممکنه به بچه منتقل بشه  قدیم تخم کف ...

تخم کفتر شینیدم برای اینه که به حرف در بیاد؛ ولی برای درمان لکنت نمیدونم؛ دامادتون پیگیر نشد؛ یا خوب نمیشه کلا؟

تخم کفتر شینیدم برای اینه که به حرف در بیاد؛ ولی برای درمان لکنت نمیدونم؛ دامادتون پیگیر نشد؛ یا خوب ...

دامادمون خیلی بهتره 

اوایل انقدر بد بود اصلا نمیفهمیدیم چی میگه 

الان کلا در طول روز دو بار میگیره 

برا لکنت هم خوبه میگن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
نه بابا دور از جونش؛ ینی شما دیگه یهو بدترین گزینه رو میذارید جلوی پای یه مادر. تمام حرکات و رفتارش ...

انقدر تندی نیاز نیستااا

کمک خواستی بچه ها هم دارن راهنمایی میکنن جنبه شنیدن نداری تاپیک نزن خب

موفق باشی