2777
2789
عنوان

خانمایی که جداشدن دلتون واس شوهرتون تنگ نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 79 پست
عذاب وجدان دارم که چرا نموندم درستش کنم

نهههههههه اصلا فکر نکن میتونستی درستش کنی 

خداشاهده که زندگیت جهنم میشد 

خاطرات خوب خودتو بازم میسازی بعد میبینی که یه مرد خوب واقعی چقدر فرق داره 

برای من اینطور بود برای تو هم همینطور میشه گلم

اینم همینطور بود بجز اون خیانته.خیانتو اصلا نداشت بعد میگفت من مریض نیستم خیلی دوست دازم که حساسم

خیانت رو توی زندگی متوجه میشی نه تو عقد ک زمان کوتاهیه 

من ۱۳ سال زندگی کزدم بعد از هفت سال شوهرمو شناختم فک میکردم خیلی پاکه 

کلا کسایی ک پارانویید دارن و شکاکن خودشون اون ویژگی توی ذاتشون هست ک ب دیگران هم شک میکنن چون میگه غز خودم برمیاد پس همه مثل منن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نفرینش میکردی؟ داره کله ملق میزنه یعنی چجوری؟ یعنی داره تاوان پس میده؟

آره داره تاوان میده 

بخاطر زجرهایی که بهم میداد و خوی حیوانیتی که داشت نفرینش میکردم 

شغلشو از دست داد و الان برای همون فاسدا پادویی میکنه 

خدا لعنتش کنه که نه سال عمرمو تلف کرد

عزیزم خودمم همین نظرو دارم ک با کسی وارد رابطه نشم.اخه خیییلی اذیتم کرد این ادم.هیچکس درکم نمیکنه &n ...

به هیچ عنوان وارد رابطه نشو حداقل تا ۶ ماه الی ۱ سال. 

بعدش که منطقی میشی و به همه ی رفتارا و اعمال و حرف های اطرافیانت بهتر و با دقت بیشتر گوش میدی میتونی با یک انتخاب درست مواجه شی

قبل یک سال وارد رابطه شی صرفا خودت رو از چاله میندازی تو چاله. 

امیدوارم هرچی به مصلحتته بیاد جلو

چند سالته؟

۳۰ 

17سالگی ازدواج کردم 

ب لطف پدر و مادرم قربانی کودک همسری شدم

البته اونم کم سن بود ولی خب اسیبی ندید فقط بمن آسیب زد 

هم معتاد شد هم ولگرد شد رفیق باز شد زن باز شد بی پول شد دیگه سرکار نرفت نظامی بود 

کل اینها رو مدیون رفیقای نابابش هست

رفیق بازی نابودش کرد 

آره داره تاوان میده  بخاطر زجرهایی که بهم میداد و خوی حیوانیتی که داشت نفرینش میکردم  شغ ...

۹ سال عقدش بودی؟   دیگه چیزی از عشقش  تو قلبت مونده؟

اگه بفهنی ازدواج کرره ناراحت نمیسی؟

۳۰  17سالگی ازدواج کردم  ب لطف پدر و مادرم قربانی کودک همسری شدم البته اونم کم سن بود و ...

بگو یهو بدبخت شد رفت دیگه😂😂

بخدا این رفیق بازی همین پسرم بدبخت کرده بود هی میخوندن تو گوشش

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
۹ سال عقدش بودی؟   دیگه چیزی از عشقش  تو قلبت مونده؟ اگه بفهنی ازدواج کرره ناراح ...

سه سال دوست بودیم شش سال زندگی مشترک  داشتیم 

اون ازدواج نمیکنه عزیزم مگر اینکه شوهر کنه مشکل اخلاقی فوق شدید داشت 

ازدواج هم کنه برای اون زن بدبخت آره ناراحت میشم 

۳۰  17سالگی ازدواج کردم  ب لطف پدر و مادرم قربانی کودک همسری شدم البته اونم کم سن بود و ...

من چی 26 سالمه تنهای تنهای بودم هیچ لذتی نبردم تو زندگیم بدبخت و تنهااا تف ب این سرنوشت تف همه ازدواج کردن با شوهراشون خوشی کردن جز منه خره تف بمن خر بیا پیرم شدم

بگو یهو بدبخت شد رفت دیگه😂😂 بخدا این رفیق بازی همین پسرم بدبخت کرده بود هی میخوندن تو گوشش

بخدا عین واقیعته 

ولی اگه ببینیش چقد بی عاره تعجب میکنی 

همه میگن اگ ما باشیم بی حیثیت شده خودمونو میکشتیم ناموس دزد چه راحت میگرده و شاده 

ولی اصلا براش مهم نیست با اینکه معتاده ولی اینقد فهم نداره از قبل سرحال تره 

وااای  جدا شدی یا باهاش زندگی میکنی؟ شوهر منم مواد مصرف میکرد تریاک و شیره و قرص و سیگار همه ...

جدا شدم ازش معجزه خدا بود داستانش طولانیه که چجوری نجات پیدا کردم و چیا دیدم تو زندگیم 

الان سه ساله که ازدواج دومم کردم خواستگارم معرفی شد به خانواده م و سنتی ازدواج کردم خدارو صد هزار مرتبه شاکرم 

من چی 26 سالمه تنهای تنهای بودم هیچ لذتی نبردم تو زندگیم بدبخت و تنهااا تف ب این سرنوشت تف همه ازدوا ...

از مجردی ناراحتی ؟

بخدا هیچ چیز خاص و خوبی از دست ندادی 

از دور همه چی خوبه از درون میبینی از هر هزارتا مرد یکیش خوب در بیاد 

2810