2777
2789

من دوازده سال اندیشه ی شهریار زندگی کردم . سال اولی که رفتم همش میگفتم یعنی من میتونم اینجا زندگی کنم ؟ کم کم عادت کردم با اینکه عین هر سال تابستوناش قطعی آب وحشتناکی داشت خونمون طبقه سوم بدون آسانسور بود . امسال از اونجا برگشتیم تهران محله بلوارفردوس یه خونه بزرگتر آسانسور دار و فول . اما من دلم اینجا نمیفته همش گریه میکنم دلم میخواست این جابجایی همش خواب باشه انگار انگیزه زندگی ندارم اونجا بودم اینقدر خونه رو مرتب میکردم و با عشق زندگی میکردم اما از اینجا متنفرم از درون دارم پودر میشم از غصه😭

طبیعیه منم همینطور بودم

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار از بیشتر از یه معلمه!معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکماهه اسباب کشی کردم یکماه که مثل سگ غصه خوردم و هیچ لذتی نبردم . ما بهمن دنبال خونه میگشتیم که دلار یهو شروع کرد بازی درآوردن ما مجبور شدیم این خونه رو فوری بخریم چون سعت به ساعت دلار بالا میرفت از شانس بد ما . من دوست داشتم بیشر میگشتم تا خونه باب میلمو پیدا کنم . این خونه هیچ نقصی نداره از لحاظ ساختاری و داخل خونه تنها مشکل من اینه لوکیشن جاییه که از پنجره رد شدن مترو کرج رو میبینم این خیییلی رو اعصابم رفته پنجره ها دوجداره هس صدا داخل خونه نمیاد ولی پنجره رو باز کنیم صدا میاد .خونه قبلی یه کوچه دنج و ساکت بود منم عاشق کوچه های دنج و ساکتم ولی نمیدونم چرا قسمتم اینجوری شد