2777
2789
عه پس حست درسته😍😍😍 مطمینی کراشم دوسم داره اخه امروز همه حس ششما گفتن کراشم حس نداره:(((

عزیزم این یه حسه زیاد بهش اعتنا نکن 

امیدوارم هر چی به خیر و صلاحته برات اتفاق بیوفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواسته بحثو تموم کنه عزیزم میدونه دوسش داری نمی خواد زیاد اطرافش بشی اگه می خوای بیاد سراغت باید کم ...

چه طوری فهمیده خوشم ممیاد،اینم بگم خودش هم کراش

زده بود ،الکی به اسم ادمین پیجش شماره خودشو داد

برم واتساپش،،دکتره،،از اینکه حس داره مطمئنم

،،از بعد عید ،یعنی از رمانی که من از موقعیت ازدواجیم

پیشش گفتم از حال بدم واسه انتخاب چون،،محبت میکرد

ولی چیزی نمیگفت منم خودمو زدم به خنگی که حسشو

نمیدونم

یعنی پیشنهاد هم نمیده؟  از ازدواجم چی حس میکنین؟ مثلا نحوه اشناییمون یا شغلش یا مشخصاتش ؟

نه

همسر آیندت میتونه همکارت باشه شغلی داره که مربوط به رشته فنی هست دختر خوبی هستی آیندت خوبه عزیزم استرس نداشته باش

پسر اولیه دوست داره باهات ازدواج میکنه

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
یه چیزی از این آینده نزدیکم میگی بی‌قرارم رنج میکشم چشمه  آشنایی یا ارتباط با کسی حس می‌کنی&nb ...

با یکی آشنا میشی که حالتو خوب میکنه اما خیلی دورش نپیچ تا همیشه دلتنگت بشه و به ازدواج ختم بشه

نه همسر آیندت میتونه همکارت باشه شغلی داره که مربوط به رشته فنی هست دختر خوبی هستی آیندت خوبه عزیزم ...

مرسی گلم میشه اینم بگین 🌸

دبیری قبولم یا اموزش ابتدایی ؟

نحوه اشناییم با همسرم چطوره و چه زمانیه ؟ سنتی یا دوستی؟

حالم خوب میشه ؟ فراموشش میکنم ؟

پسر اولیه دوست داره باهات ازدواج میکنه

ککی ازدواج میکنم ...

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
نه عزیزم ازدواج نداری باهاش یه اختلافاتی داری باهاش از لحاظ کاری مالی 

عزیزم میشه منو بگی 

یه اقا هست یجورایی همکارمه هیچ حرف عاشقانه ای این وسط نیست
بنظرت در اینده بهم علاقه مند میشه ؟ یا الان حسی داره بهم؟
رتبم خوب میشه ؟ شهر و رشته خوب ؟

اون پسره حسش چیه ؟

اونم روت کراش داره خیلی مغروره منتظره تو بهش بگی اما اگه بگی خودشو دسته بالا می گیره ممکنه دیر باهات وارد رابطه بشه 

بنظرم تو بهش نگو صیر کن بعد از زمان زیادی ممکنه خودش بگه به شرطی که بیشتر اوقات ببینتت تا فراموشت نکنه

2810