2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گیرم که هیچوقت نکردی یعنی عقب موندی؟؟

شرایط زندگی آدما خیلی باهم فرق میکنه

برا یکی مثل من واقعا ازدواج نیازه البته ازدواج خوب نه هر ازدواجی

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست

منم. دلم. میخواد. ولی من به خاطر. معلولیتی  که. دارم. اصولا. خیلی. حرفا. بهم. میزنن  امسال. ۲۹ ساله. میشم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چیه نکنه شما آقایون خودتون رو برای خانم ها پیشرفت میبینید؟؟

نخیر

اتفاقا زن رو پیشرفت میبینیم (البته برای من این بود)

بنده تو مجردی پول نمیتونستم جمع کنم عادتای خوبم کم بود ،ازدواج کردم همسرم یادم داد

شما هم اگه دو تا ادم دیدی که ازدواج براشون یعنی ادامه زندگی بود فکر نکن برای همه همبنه

🧔اقا هستم
نخیر  اتفاقا زن رو پیشرفت میبینیم (البته برای من این بود) بنده تو مجردی پول نمیتونستم جمع کنم ...

بله جناب ، همینطوره ، اگه همسر شما تمرکز و حوصله ای که برای زندگی مشترک تون گذاشت رو برای خودش و استقلال شخصی خودش میذاشت به نظرتون موفق نمیشد؟ پس ازدواج نکردن دلیل بر عقب موندن یک زن نیست

بله جناب ، همینطوره ، اگه همسر شما تمرکز و حوصله ای که برای زندگی مشترک تون گذاشت رو برای خودش و است ...

ابداااا

اتفاقاخیلی مشکلات داشت 

هم اون اشتباهات زیادی داشت ،هم من

الان داریم باهم کارا و پیشرفتایی که تو مجردی ازش مونده بودیم داریم انجام میدیم 

🧔اقا هستم