2777
2789
عنوان

بخاطر دخترم خجالت می کشم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 53 پست
وقتی کسی رو میبینه مامان اینا یادش میره ازین رفتارش بدم میاد نمیدونم چ کنم

بدت نیاد عزیزم. 

اتفاقا تشویق کن. بگو شمارو چقد دوست داره

دختر منم همه رو میگفت دوست داره بجز من😅

من اصلا ناراحت نمی‌شدم.تو مراسما ومهمونیا اتفاقا خوشحال میشدم و اگه آدم امنی بود.میدادم بهش بازی کنن. اینجوری ی استراحتی هم میکردم. از دور حواسم بهش بود. 

این خصوصیات اخلاقی بچه هاست. دخترم بعد 2سالگی. الان بهش میگن کی رو دوس داری میگه مامان و منو بهمه ترجیح میده. 

درحالی که قبل دو سالگی همه رو دوست داشت بجز من😅

صبر داشته باش

دخترت تو هرسنیه درموردش مطالعه کن

ناراحت میشه گریه میکنه بگیرمش جیغ میزنه تذکر بدم در حد چند ثانیه فقط چند ثانیه یکم آروم میشه

عادیه همه بچها اینطوری بودن حتی خودت یه مدت اینطوری اذیت میکردی مادرتو بعد ۴ سالگی به بعد یکم آروم تر میشه 

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بچه ی کوچیک هر کاریش کنی آخرش اذیتاشو داره،دختر منم ماه دیگه سه سالش تموم میشه شیطونه خیلی من باهاش خیلی اذیت میشم اما هیچی برام از این سخت تر نیست که بقیه هی بهم میگن بچت شیطونه نمیتونه بشینه با بقیه مقایسش میکنن،گاهی اینقد روم فشار هست که دعواش میکنم اما بعدش میگم خب بچه اس چرا باید انتظار داشتم باشم مثل یه بچه ده ساله بشینه یه جا هر کاری من گفتم همونو انجام بده.

رفت وآمدم رو خونه ی بقیه خیلی خیلی کم کردم اینجوری آرامشم بیشتر وقتی خودمون باشیم انگار خودشم آروم تره

سلام عزیز  خوبی  حق میدم بهت من دخترم کوچیکه. واقعا تا دوسالگی نفهمیدم چجوری گذشت. خیلی ...

سلام ممنون گلم

واقعا بعد دوسال بهتر میشه؟

چند نفر بهم گفتن تازه اول شلوغ کاریاشه🥲

پسر منم بیست ماهشه تو خونه بد نیست شیطونی خودشو داره بیرون که میریم همش میخواد بره این ور‌اونور اگه ...

دختر منم انقدر آب دوست داره یه استخر بادی گرفتم توش آب پر کنم بازی کنه ببینم انرژیش تخلیه میشه

وقتی میبینم بچه های بقیه پیش خودشونن و این دنبال آتیش سوزوندنه و دوست داره کاری بکارش نداشته باشم نا ...

خب میگم بیشترازسنش میفهمه میگه کاری به کارم نداشته باشین خودش بزرگ میدونه بامهربانی حرف بزنید ازش بپرسین چی دوس داری چی میخوای

دختر منم انقدر آب دوست داره یه استخر بادی گرفتم توش آب پر کنم بازی کنه ببینم انرژیش تخلیه میشه

منم گرفتم هر روز بعد ناهار میبرمش تو حیاط حدود یکساعتی آب بازی میکنه ولی باز عصر میبرمش پارک اگه توراه آب ببینه خودشو هلاک‌میکنه 

دلت نمیگیره؟مامان داری؟☹

معلومه که میگیره سنگ که نیستم،مامان دارم ولی شاید باورت نشه اصلا دوست نداره برم وقتی هم میرفتم درای اتاق قفل میکردن پسرم نره در صورتی که من اصلا آدم بیخیالی نیستم،الانم یک هفتس زنگ نزده که یه وقت من واسه سال مادر بزرگم که میخواد خیرات بده پا نشم برم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
اصلا بچه ی کوچیک هر کاریش کنی آخرش اذیتاشو داره،دختر منم ماه دیگه سه سالش تموم میشه شیطونه خیلی من ب ...

منم بعد حرفای بقیه دخترمو دعوا میکنم و بعد عذاب وجدان میگیرم

نمیدونم میدونن چقدر حرفاشون آزار دهندس یا نه

خب میگم بیشترازسنش میفهمه میگه کاری به کارم نداشته باشین خودش بزرگ میدونه بامهربانی حرف بزنید ازش بپ ...

فعلا نمیتونه حرف بزنه در حد نانای و ددر میگه

حرف زدنش کامل شه راحت تر میشم حداقل میفهمم چی میخواد

سلام ممنون گلم واقعا بعد دوسال بهتر میشه؟ چند نفر بهم گفتن تازه اول شلوغ کاریاشه🥲

بله عزیز

خیلی بهتر شده

همه میگفتن

ولی من الان از حس مادر بودن لذت میبرم. قبل دو سالگیش اصلا نفهمیدم دنیا چه خبره. داغون بودم😅

سعی کن تو جمع گریشو درنیاری به هیچ وجه. هرکار دوست داشت بکنه از صاحب خونه آروم اجازه بگیر. خودت هم کنارش باش.. جنجال نکن... 

اگه تو مهمونی خواست با کسی بازی کنه. بگو وایییی شمارو دوست داره. بذار یکم با اون سرگرم باشه. اینجوری اجتماعی میشه

از اون بچه ها نمیشه که تا ینفر میبینه بچسبه بهت جیغ بکشه