2777
2789
عنوان

بخاطر دخترم خجالت می کشم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 53 پست
بچت پیش فعاله ..ببر روان شناس یا روانپزشک  درست میشه اگه پیگیر بشی  دختر داداش منم ۵ سال ...

یکسال و نیمشه

از الان تشخیص نمیدن ولی علائمشو نداره

فرق غریبه و آشنا رو میدونه

بی هوا کاری نمیکنه و میخواد از همه چیز سر در بیاره

ببینه کسی کاری میکنه چند دقیقه فقط نگاش میکنه

بعد شروع میکنه ادای اونو درمیاره

من ندیدم بچه ۱۸ ماهه بره پیش مامانش بشینه بچه طبیعت اینه اگه کنجکاوی نکنه مشکل داره از خونه ات اسباب بازی ببر مهمونی یا اگه چیز شکستنی نباشه از میزبان اجازه بگیر بازی کنه 

دخترم دو ساله و نیمه ببینی شکرگزار دخترت میشی سرویس مون کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر منم روانشناس مشاور تاثیر زیادی نداره تاثیری که باید داشته باشه رو نداره

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

سلام عزیز 

خوبی 

حق میدم بهت

من دخترم کوچیکه. واقعا تا دوسالگی نفهمیدم چجوری گذشت. خیلی کلافه بودم. مهمونی و مراسما داغون بودم. 

همه هم میگفتن به چه روزی افتادی و.... 

به کارای خونه نمی‌رسیدم و... 

خیلی سختم بود

ولی بعد دوسالگی، رفته رفته بهتر شد. 

نگران نباش، دیگه آخرای روزای سختته. دوسال به بعد که از شیر میگیری از پوشک میگیری و... بچه بزرگتر شده بعضی چیزارو میفهمه و.... راحت میشی 

چند ماه مونده تحمل کن گلم

وقتی داشتی بچه دار میشدی به این فکر میکردی ببینی تحمل اینا رو داری منم بچه بودم اینطوری بودم ولی الا ...

وقتی کسی رو میبینه مامان اینا یادش میره

ازین رفتارش بدم میاد نمیدونم چ کنم

منم مشکل تورو دارم الان بچم ۴ سال و نیمشه، خوب بچن دیگه شیطونن،حقیقت اینه که من دیگه جایی نمیرم واسه هیچکسم مهم نیست که به من چی میگذره فقط خدا نکنه ببینن من دو دیقه تمرگیدم،تنها کسی که منو درک میکنه شوهرمه باهم تصمیم گرفتیم دیگه جایی نریم چون من چیزی از مهمونی نمیفهمم،عید خونه خواهرم اونهمه بچه بودن بازی کردن سر شام همه ساکت نشستن،من سر پا وایسادم دوتا قاشق خوردم که اصلا مزشم نفهمیدم،ساعت ۹ نشده بود من برگشتم خونه هیچکسم نگفت بشین مثلا زوده اینا هیچی همه راضی بودن برگردم در صورتی که من عین دم وصلم به بچم نمیذارم دست بزنه به چیزی اصلا نمیشینم،دیگه الان ۴ ماهه هیچ جا نرفتم راحت ترم

بلندترین فریاد من سکوت من است...

عادیه بخدا 

پیش فعال هم نیست، بچه داداش منم همینه، تازه ازین بد تر 

ولی هیچکس به مادرش گیر نمی‌ده، مادر ک نمیتونه بخاطر بچه خودشو بکشه 

اما من هر وقت تنها با خودم بردم بیرون دردسر داشتم بد جور، قشنگ میفهمم چی میگی 

یه بار تو مغازه اسباب بازی بودیم، یه شکلات دست فروشنده دید زمین و زمان و به هم دوخت، ابرو برام نذاشت، ولی بچس کم کم بزرگ میشه فهمیده میشه 

دعواش نکن دختر گل تو، به حرف دیگران هم توجه نکن

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
وقتی کسی رو میبینه مامان اینا یادش میره ازین رفتارش بدم میاد نمیدونم چ کنم

دوست داره با آدم متفاوت باشه

یادش نمیره فقط انقدر سرگرم اون آدم میشه تو رو یادش میره

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

پسر منم بیست ماهشه تو خونه بد نیست شیطونی خودشو داره بیرون که میریم همش میخواد بره این ور‌اونور اگه آب ببینه مهم نیست چقدره چیه حتی اگر آبی که از حیاط همسایه ریخته بیرون و کثیفه هم ببینه میخواد بره بشینه توش بازی کنه دوست شوهرم دیشب اومد دم در رفت بغلش دیگه نیومد اونم برد تابش داد براش خوراکی خرید آوردش. 

اون قسمت از حرفات که راجع به حرف و توقعات دیگرانه درک میکنم و بهت حق میدم واقعا یه سریا یه جوری حرف میزنن انگار خودشون تاحالا بچه نداشتن انگار اصلا تا حالا تو عمرشون بچه ندیدن در صورتیکه ما بچه داری اونارم دیدیم مالی نبودن سعی کن تا جاییکه میشه رابطتو باهاشون کم کنی هرجا نشد سعی کن لااقل کمتر به حرفاشون توجه کنی 

درمورد پسرت باید بگم اصلا غیر طبیعی نیست همه بچه ها شیطونی رو‌دارن یکی کمتر یکی بیشتر اینکه بچه شما انرژی بیشتری داره اصلا بد نیست و سنشم سنی نیست که بخوای تربیتش کنی فعلا فقط باید آزاد باشه تا محیط اطرافشو بشناسه بازی کنه یاد بگیره تو فقط باید از دور مواظبش باشی اتفاق بدی براش نیافته سعی کن از الان بچتو با بقیه مقایسه نکنی هرکی در نوع خودش منحصر بفرده مقایسه روح بچه رو نابود میکنه 

خیلی کنجکاوه بیشترازسنش میفهمه چرابایدخجالت بکشی بچه به این نازی

وقتی میبینم بچه های بقیه پیش خودشونن و این دنبال آتیش سوزوندنه و دوست داره کاری بکارش نداشته باشم ناراحت میشم

انتظار داری همیشه ساکت آروم باشه؟ افسرده میشه وقتی سرش داد میزنی ساکت میشه یا جیغ میزنه؟ 

ناراحت میشه گریه میکنه

بگیرمش جیغ میزنه

تذکر بدم در حد چند ثانیه فقط چند ثانیه یکم آروم میشه