2777
2789
عنوان

بیاین میخام نصیحتتون کنم 😂خصوصا مجردا وعقدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 64 پست
چقدر مثل منی خییییلی کم توقع بودم واز همچی میگذشتم😭 الآنم دارم جدا میشم

🥺

کاریه که شده اگر جدا شدی و عده ی طلاق سپری شد . از چند ماه بعدش اگه قصد ازدواج مجدد داشتی حتما قبلش چله های بخت گشا انجام بده {{{ همه ی ( همه ی ) چله های بخت گشا رو انجام بده مخصوصا ختم یس نخودکی " جهت یه ازدواج خوب و موفق " }}} 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه ( شامل روز قمر در عقرب و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ) و پریود هم نباش " از روز دوم مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی " ) 

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه ( در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

کلاً کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس نباشه ( که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد است بعد نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم خود یا دیگری و ...

+ ختم و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه .‌

اون نمیگه پول ندارم اما همه چی بهم توضیح میده و ازمن نظر میخواد اما منم سعی میکنم که سر چیزایی که می ...

ببین درک کردن خوبه ولی کوتاه اومدن نه چجوری بگم بهتون مثلا ما ۲۰۰۰ مهمون دلشایم کلی بخ شوهرم گفتم کمتر دعوت کینم بجاش فیلمبردار و جای خوب و فلان قبول نکرد و منو حسرت به دل گذاشت 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر عجیب پدرتو مهریتو اورد پایین؟؟؟؟؟؟؟ چند سالته چند ساله ازدواج کردی

بخدا دروغ نمیگم پدرم اصلا منو دوست نداشت از بچگی

الان ۲۵ سالمه ۱۹ عقد کردم 

حتی تو انتحاب همسر نزاشت آزاده تر فکر کنم مجبورم نکرد پلی از نظر روانی حمایت نکرد 

🥺 کاریه که شده اگر جدا شدی و عده ی طلاق سپری شد . از چند ماه بعدش اگه قصد ازدواج مجدد داشتی حتما ق ...

ممنون عزیزم ولی دگه به ازدواج مجددفکر نمیکنم😔

از بس کم توقع بودم شوهرم وخانوادش خیلی عذابم دادن دگه از ازدواج متنفرم

فقط خدااااا
اشتباه نکنید شما اون موقع خوشحال بودین اما الان حسادت باعث دلخوری شده

من دیشب اصلا حسودی نکردم ولی حسرت خوردم بخ شدت قسم میخورم 

اشتباه نکنید شما اون موقع خوشحال بودین اما الان حسادت باعث دلخوری شده

اصلا خوشحال نبودم  من واقعا فقط منتظر بودم تموم شه عروسیم چون شما نمیدونید شرایط منو اینجوری نطر میدین

ممنون عزیزم ولی دگه به ازدواج مجددفکر نمیکنم😔 از بس کم توقع بودم شوهرم وخانوادش خیلی عذابم دادن ...

نه عزیزم اینطور نیست الآن در دوران شک و سوگواری هستی و برات باور پذیر نیست که باهات چیکار کردن . 

شب درازه 

( نن‌این چله های باطل سحر و چله های بخت گشا رو تو این چند سال از نی نی سایت یاد گرفتم و جمع کردم ( تجربه ی کاربرها بوده مخصوصا سوره های گشایش بخت ) 

به هر حال ۲_۳ سال بعدش اگر نیاز داشتی و خواستی ازدواج کنی انجام بدی هم ثواب داره هم به ازدواج خوب و موفق هم پشیمون شدن شوهر سابق که چه گوهری رو از دست داد 

اصلا خوشحال نبودم  من واقعا فقط منتظر بودم تموم شه عروسیم چون شما نمیدونید شرایط منو اینجوری نط ...

ببین خواهرم

منم حسرت میخورم

مثلا در امد رفیقام ۱۰ تومنه

چون پدرشون براشون خونه خریده

ولی پدر من چون فوت شده ندارم

و درامد ۳ برابر رفیقمه

اما ۱۰ سال دیگ تازه صاحبخونه میشم

پس بعضی چیزا رو نمیشه تغییر داد

حالا راجب شما

شما کی هستی؟چند سالته؟سرمایه خودت چقدره؟در امد خودت چقدره؟پدرت  ادم بزرگه؟سر شناس هستید؟

اورده های خودت چیه؟

من میخوام جای حسرت جایگاهتو پیدا کنی

شاید توقع از دیگران میخوام بدونم خودت کی هستی..؟؟

تکام تلاشم اینه  چضم هم چشمی رو‌بریزی تو اشغال