2777
2789
عنوان

بیاین میخام نصیحتتون کنم 😂خصوصا مجردا وعقدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 64 پست
کم توقع نباشید اما پرتوقع هم نباشید اول ببینید کی هستید جایگاهتون چیه پدرتون کیه خانوادتون کیه ...

منم نگفتم پر توقع باشن گفتم هر کاری دوست دارن انجام بدن ضمنا  ارزش آدما به روح شون هست ن  به پول و خونواده اشون وگرنه در مقابل عروس دیشب من خیلی جایگاه اجتماعی بالاتری دارم حتی از نظز خونواده ولی باید می دیدین چقد براش ارزش قائل شدن همه

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بدونیم کسی که کنارشیم زیاد پول نداره یعنی از شرایطش با خبر باشیم چی؟

ببین تلاشت رو بکن تا اونم یکم به خودش تکون بده اینجوری ک مثل شوهر من بگه پول ندارم منم قبول کنم نباش 

ای عزیزم الهی فدات شم همین الانم خودتو تغییر بدی خیلیه  شاید اوایل توجه نکنن به مرور یاد میگیر ...

آره گلم پدرم منو نابود کرذ با ندانم کاری مهریه رو اونا بیشتز گفته بودن پدرم رفته بود گفته بود لازم نیست  این همه ساده بگیرین 😶😶😶😶😶😶 نمیدونم بگم میبخشمش یا نه  

منم نگفتم پر توقع باشن گفتم هر کاری دوست دارن انجام بدن ضمنا  ارزش آدما به روح شون هست ن   ...

اون بستگی به خودتون داره

پول مهمه

روح‌مهمه

خانواده مهمه

مثلا دختره میگه من باید با کسی ازدواج کنم که ازم  سطحش خیلی بالاتر باشه

خب چرا پسر باید بیاد اونو بگیره

چ‌ویژگی ای داره؟

ارزش قائل شدن لابد رفتاری کرده که مورد احترام بود

شما میگید عروس

توقع دارید بیان قریون صدقه شما برن

من نمیدونم چی شده چنین حسی میکنید

اما تمام اختلاف بین  خانواده ها

به خاطر حسادت زنه

بخاطر اختلاف جاریاست و...

ببین تلاشت رو بکن تا اونم یکم به خودش تکون بده اینجوری ک مثل شوهر من بگه پول ندارم منم قبول کنم نباش ...

اون نمیگه پول ندارم اما همه چی بهم توضیح میده و ازمن نظر میخواد اما منم سعی میکنم که سر چیزایی که میخوام سفت و سخت وایسم

اون بستگی به خودتون داره پول مهمه روح‌مهمه خانواده مهمه مثلا دختره میگه من باید با کسی ازدواج کن ...

اصلا بحث هم سطح بودن قبل ازدواج مطرح میشه منم نگفتم همه مثل ملکه انگلستان خرج کنن ولی از حق شون کوتاه نیان من میتونستم  عروسی بهتر از این داشته باشم و نگرفتن برام خب این یعنی من کم توقعی کردم 

خاندان همسرم همینن

هیچ وقت خودشون کم حساب نمیکنند

میرن مجلس به زور هم شده میشینن بالای جلسه 

از دور سلام میدن که طرف بیا جلو پاشون سلام و...

سر عروسی ها و..هم هر کاری دلشون میخواد میکنند و همیشه حق با اوناس

کلا کم نمیارن 

در حالیکه چیز تحفه ای هم نیستند 

[QUOTE=342527311]وای من 🥲[/QUOTEنه عروسی داشتم نه لباس عروس . نه آرایشگاه خوب . کوتاه اومدم گفتم بزار به شوهر سخت نگیرم ولی یه زمان به خودم اومدم دیدم نه داره از چیزایی که لازمه و ضروری هست میزنم دعوا شد کتک کاری شد خیلی بلاها سرم اومد در حالی که شوهرم برای خواهرانش بهترین چیزا رو انتظار داره از شوهراشون و دقیقا خواسته های خواهرانش اجرا میشه . خیلی از این بابت ناراحتم .

اصلا بحث هم سطح بودن قبل ازدواج مطرح میشه منم نگفتم همه مثل ملکه انگلستان خرج کنن ولی از حق شون کوتا ...

اشتباه نکنید

شما اون موقع خوشحال بودین

اما الان حسادت باعث دلخوری شده

اون بستگی به خودتون داره پول مهمه روح‌مهمه خانواده مهمه مثلا دختره میگه من باید با کسی ازدواج کن ...

اصلا نگرفتین چی گفتم 

میگم من راضی شدم یه عروسی سطح پایین در حالی ک متونستن با یکم زحمت به خودشون برام عروسی بگیرین ک دلم میخاد یا خونه این داشته باشم ک دلم میخاد حتی تو بحث جهیزیه اونقد نخواستم ک مامانم طبق سلیقه دهه ۵۰ برام جهیزیه خرید میکرد 

ولی عروس دیشب هر کاری وپست داشته  کرده مهمون کمتر گرفته بودن ولی عوضش شبش رویایی شد واقعا چیزی ک مم خواستم و گفتن پرتوقع 

سطح  مالی شوتررامون یکسان  هست تازه من تو ارزونی اینا تو گرونی 

این شد حسرت برام ک کاش منم کوتاه نمیومدم مگ چند بار عروس میشدم ک کوتاه اومدم