2777
2789
نه عزیزم کاملا معلومه دختر خوبی هستی میدونم فقط کمی ضعف از خودت نشون میدی،وگرنه چیزی نیس،همین، قلبت ...

قربونت برم مهربون ❤️😍😘الهی همیشه تو زندگی تنت سالم و دلت شاد باشه و سایت بالا سر بچه هات 🥰🥰

قربونت برم مهربون ❤️😍😘الهی همیشه تو زندگی تنت سالم و دلت شاد باشه و سایت بالا سر بچه هات 🥰🥰

مرسی عزبزم،باز عذرخواهی میکنم بابت تندیم.

قدر خودتو بدون که دختر خوبی هستی،مواظب خودتو همسرتو زندگیت باش.🌺🌺

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزبزم،باز عذرخواهی میکنم بابت تندیم. قدر خودتو بدون که دختر خوبی هستی،مواظب خودتو همسرتو زندگی ...

ن بخدا عزیزم ناراحت نشدم راحت باش شاید لازم بود تا ب خودم بیام ❤️چشم عزیزم ممنونم از لطفت🥰😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

ترس دارم مسخرمون کنن فامیل آخه من تو پرم چون خودم تو پرم میگم وگرنه من اصلا اعتماد به نفس آنچنانی هم ...

منم پرم .همسرم ظریفتر و لاغره

چنین حسی ک گفتی ندارم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
همش تقصیر پدر مادر احمقم هست منو دادن ب این ب زور نمیدونم اونموقع ک 20 سالم بود زیاد ب چشمم نمی‌شود ...

بیا عوض کنیم شوهر قد بلند درشت ، خوش چشم ابرو دارم با اخلاق سگگگگ ، دهن بین ، بی معرفت ، بی مسولیت و،،، از دستش ارزوی مرگ میکنم ارزوی همه چی رو به دلم گذاشته ، بدبختو و انگشت نمای فامیل شدم

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
بیا عوض کنیم شوهر قد بلند درشت ، خوش چشم ابرو دارم با اخلاق سگگگگ ، دهن بین ، بی معرفت ، بی مسولیت و ...

اره از دیروز ب اشتباهم پی بردم عزیز، ب امید خدا ک شوهر شماهم سر عقل بیاد و اذیتت نکنه عزیزم ❤️😘😘

2810