2777
2789
مادر من وضعش از ما بهتره دایم در حال خرید لباسهای آنچنانی و.....مسافرت و.....غذاهای خوب و.....ولی با ...

مادرم هم وضع اش خوبه اما برای خودش هم‌خرج نمی‌کنه ..نگه می داره با تی شکسته و ....سر می کنه اما برای پسراش خرج خوب می کنه...براشون از زیر پوش تا کت شلواز وسایل خونه ..کارگاه خرید براشون ..براشون ماشین خرید....خونه خرید.....کلا من دسته بیل هم ندارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرم هم وضع اش خوبه اما برای خودش هم‌خرج نمی‌کنه ..نگه می داره با تی شکسته و ....سر می کنه اما برای ...

من برادر خواهری ندارم.....ولی هی میگه همه ی داراییمونو خرج میکنیم نگه داریم برا تو

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
دقیقا ببین من که افسرده شده بودم.اما برای همسرم که واقعا عین دوست عین فرشته کنارمه به خودم اومدم.هر‌ ...

اره والا همون فقط برای احتیاج هاشون که به ما نیاز دارن برای پیری و مریضی یاد دختراشون میفتن،وگرنه پسرشون ببینه دارن جون میدن عین خیالشون نیست،پدر مادر من چندین بار به روی دختراش گفتن ما هر چی داریم مال پسرمونه آخرش