2777
2789

وضعیت مالی خانواده خودم خیلی بهتره ولی در ظاهر خیلی به چشم نمیاد. اخه اونا هر چی دارن در معرض دیده و پدرم هرچی داره کرده خونه و زمین ....

اگر متراژ خونه رو در نظر نگیریم رفاه در هر دو خونه به یک اندازه بوده. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوایل همسرم ولی متاسفانه ورشکست شد و اوضاعمون بهم ریخت . ولی در کل چون همسرم حتی اگ پول داشته باشه هم همیشه به من میگه ندارم و ناله میکنه دیگ بهتر بودن یا نبودن وضعش به چشمم نمیاد 

خانواده پدرم پولدارترن ،ولی اصلا در رفاه و آرامش نبودم چون همشهو محکم چسبیدن و خرج نمیکنن،همسرم وضعی ...

دقیقا کپی من هستی شاید خود منی اصلااااااا.

خیلی بده ادم شرمنده شوهرش می شه.....مال دنیا برای چه روزیه اخه....

خانواده شوهرم بسیار پولدار هستن ولی خسیسن 

۱۲ سال ازدواج کردم هنوز ندیدم کسی رو مهمون کنن

حتی من هم سالی یه بار میرم خونه مادر شوهرم چون لقمه هامو میشماره 

شوهرم خوبه . خیلی داغون نیست

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 
خانواده پدرم پولدارترن ،ولی اصلا در رفاه و آرامش نبودم چون همشهو محکم چسبیدن و خرج نمیکنن،همسرم وضعی ...

اره نميدونم چرا اكثر خانواده هايي كه از قديم پولدار بودن خسيس تزن 😂 يكيش پدر خودم 😂 من شوهرم از همون اول كه پولي نداشت خيليي راحت برام خرج ميكرد تا الان كه پولدار شده و راحت تر خرج ميكنه

دقیقا کپی من هستی شاید خود منی اصلااااااا. خیلی بده ادم شرمنده شوهرش می شه.....مال دنیا برای چه روز ...

آره عزیزم می‌دونم ،دیگه خیلی وقته خجالت شدم جلو همسرم ولی گذاشتمون کنار مثل خودشون شدم براشون،از بس که توقع دارن از آدم ولی دریغ از ذره ای محبت و اهمیت به آدم ،حتی کلامی

از نظر خرج کردن و رفاه هم خونه خودم هم پدرمادرامون یکیه ولی اوایل وضع مالی پدر من خیلی بهتر بود امامتاسفانه برشکست کردن 

پدرشوهرمم در حد خوشون خوبن شکر خدا ولی به همسرم هیچ کمکی نکردن 

وضع مالی خودمون متاسفانه خیلی معمولیه چون همسرم دست به زانو خودش گرفت هم درس خوند هم عروسی گرفت برام بدون هیچ کمکی

خانواده خودم با خانواده شوهرم چندان فرقی ندارن ولی وضع مالی خود شوهرم خیلی بهتر از خانواده خودم هست 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
2810