2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی رواعصابن.....

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرس داشتم ولی چون شوهرم عصبیه اینام دامن میزنن نخواستم غذاشونو

بهتر

اصلا کوتاه نیا

همینطوری ادامه بده 

خوب جواب میدی

مشکلت فقط و فقط اینه که رفتار تند شوهرت باعث شده فک کنی مشکل از توعه  شوهرتم یمدت با زبون خوش و خونسرد و منطقی بهش بفهمونی که مشکلی یا خانوادش نداری خودش میفهمه اشتباه میکرده در موردت امیدوارم مشکلت حل شه عزیزم💗صبور باش و باانرژی و حال خوب 💖💝

بهتر اصلا کوتاه نیا همینطوری ادامه بده  خوب جواب میدی مشکلت فقط و فقط اینه که رفتار تند شوه ...

خودم روز قبلش کلی چیزی براشون فرستادم حالا خونه نبودم گفتم بعدن بیارید اینهمه داستان میکنن کلی هم تشکر کردم

خودم روز قبلش کلی چیزی براشون فرستادم حالا خونه نبودم گفتم بعدن بیارید اینهمه داستان میکنن کلی هم تش ...

بیکارن بخدا این خانواده شوهر عجب چیزیه بخدا همه مینالن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بیکارن بخدا این خانواده شوهر عجب چیزیه بخدا همه مینالن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببین خداشاهده یه مهمونی زنونه نتونم برم آنقدر ناراحت میشن که جرات ندارم بگم نمیتونم بیام