2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاتون رو گفتاردرمانی می‌برید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2635 بازدید | 197 پست
کمی اکو داره ..،مثلا تودسشویی میگم جیش نداری اونم میگه جیش نداری ولی کلن تکرارش کمه ولی ی حرفی خوشش ...

پسر منم کمی اکو داره مثلا میگم کولررخاموش کن میگه کولر خاموش و میره خاموش میکنه واقعا ی چیز مشخصی هست که درکشون پایین تره من چیزی به کسی نگفتم و گسی هم جرات نداره نظری بده اما همه می‌فهمن ی چیز معلومیه اصلا هم نمیخام بچمو پنهان کنم تو جمع هم میبرمش به توصیه گفتاردرمانش که میگه هر چی تنها نباشه بهتره ببین منم تو شرایط شما هستم بچمم هم سن بچه شما هست لطفا بع این مسائل فکر نکن من واقعا نمیدونم چطو باید ضمیر ها رو یادش بدم اگر هل بشه یا حوصله نداشته باشه چیزی بخاد میگه برمی بازی! در صورتیکه مثلا لیوان میخاد!!!! 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
نگرانیم همینه ولی اگ بشه غیرانتفاعی ثبت نامش کنن میبرمش اصلا دلم نمیخاد مدارس دگ بره ..

منم اصلا مدارس دبگه نمیبرم نهایت تو خونه براش معلم خصوصی میگیرم به مربیش هم گفتم پسر من شاید ضعیف باشه ولی وافعا بی ازاره بچه ها رو دوست داره پرخاش نداره کلیشه نداره درکش از سنش کمتره و این فقط دلیل نیمشه بره مدرسه دیگه به علاوه که من اون مدارس رو دیدم ی سری بچه ها کلیشه دارن حتی دیدم با دست به دیوار میکوبن بچه ها رو میزنن این حق بچه من نیست و نمیفرستمش اگرم نره بی سواد بمونه براش بهتره 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداحفظشون کنه پسراولتون سالم؟؟من الان دومی اقدامم ولی خیلیم مضطربم آرزومه ی بچه سالمم داشته باشم ودخ ...

من از اقدام دومی ميترسم شما با دکتر مشورت کردی؟

خب پس مطمعن باش خوب میشه راستش پسر منم چندماهه درکش خیلی بالاتررفته یعنی دستور پذیریش بهتر شده خیلی ...

مرسی فدات انشاالله عزیزم اینجور گفتی شرایط گل پسرت عالیه نگران نباش فقط تلاش کن خوب میشه..

پسر منم کمی اکو داره مثلا میگم کولررخاموش کن میگه کولر خاموش و میره خاموش میکنه واقعا ی چیز مشخصی هس ...

فقط باهاش کارکن اکوهم درست میشه برافعل هم کتاب فعل ها بخر باهاش کارکن ببین من توجمع خانواده خودم میبرم توجمع خانواده شوهرم ی جاریم حسود وبدخواهه نمیبرم واقعا بچمو ازاون پنهان کردم چون ب بدترین شکل زخم میزنه بعد بچه من سرسفره نمیشینه تومهمانی تو بعصی جمع ها معذبم

منم اصلا مدارس دبگه نمیبرم نهایت تو خونه براش معلم خصوصی میگیرم به مربیش هم گفتم پسر من شاید ضعیف با ...

دقیقا و بشدت باهات موافقم حتی شده نره بهتر ازاینه اونجاها برن چون حقشون نیست الان دختر منم بی آزار ادما رو میبینه خوشحال میشه بوس میکنه ...منم غیرانتفاعی هم قبول نکنن معلم میگیرم اگرم نشه نمیبرمش کلن ..بنطرم بچه ای اتیسم شدید نباشه بزرگتر بشه میتونه یک انسان عادی باشه 

اره گفت ممکن بشه ممکن نشه گفت ربطی نداره ..گفت مث هر پدرمادری ک بخاد. اولی هم بیاره این احتمال هست اتیسم بشه احتمالم هست سالم باشه من گفتم من چون بزرگم هست گفت ربطی نداره

با روانپزشکم مشورت کردم گفت اگ کمکی داری برانگهداری بنطرم بیاری برا دخترت مفیدتره میگفت هرروز باید دور وبر بچت چنتا بچه باشه ...دوس دارم ببرم مهد از سرماخوردگی و ویروس میترسم

پسر منم کمی اکو داره مثلا میگم کولررخاموش کن میگه کولر خاموش و میره خاموش میکنه واقعا ی چیز مشخصی هس ...

عزیزم اکو پسرت نسبت ب پارسال کمتر نشده؟؟من حس میکنم‌کمتر شده ولی بازم داره مثلا صبح بهش گفتم چرا خورشید رو قهوه ای کردی چون بلدنبود جوابم رو بده گفت خورشید قهوه ای کردم ولی امروز دیدم چندتا جمله گفت میخام برم پیش خاله فاطی مغازه بعدش برم پیش ننه بعدش برم پیش دایی همیطوری داشت میگفت 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
فقط باهاش کارکن اکوهم درست میشه برافعل هم کتاب فعل ها بخر باهاش کارکن ببین من توجمع خانواده خودم میب ...

تصمیم دارم ببرم گفتار درمانی امروز داشت نق میزد شلوارش رو نمیتونست بکشه بالا گفتم باید بگی مامان دستمو بگیر گفت مامان دستتو بگیر بعد دوباره گفتم نه باید اینطوری بگی دوباره تلاش کرد بازم خوب فعلش رو نگفت بلاخره دفعه سوم گفت ولی چ فایده ک زود یادش میره

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
فقط باهاش کارکن اکوهم درست میشه برافعل هم کتاب فعل ها بخر باهاش کارکن ببین من توجمع خانواده خودم میب ...

کتاب افعال رو دارم و همش هم من هم مربی کار میکنه باهاش فعل ها رو میگه مثلا بگیر بده بیا برو بریم پاشو بشین اینا رو بلده ...ببین من اصلا نمیزارم کسی توهینی بهش بکنه تو جمع هم میرم ممکنه سر سفره هم نشینه قبل یا بعد شام بهش غدا میدم جاریم ی بار گفت منم گفتم حداقل که خودش میشینه با قاشق غذا میخوره تو که بچه هفت ساله خودتو هنوز خودت بهش غذا میدی لال شد کلا ...هر کس حرف بهم بزنه منم نقطه ضعفش رو میکوبم تو صورتش ...مادرشوهرم عاشق پسرمه همه جوره دوسش داره هیچ کسم حق نظر و دخالت نداره کسی هم حرف بزنه بی احترامی میبینه شما هم مثل شیر پشتش باش مشکل بچه های ما به اونا ربطی نداره 

تصمیم دارم ببرم گفتار درمانی امروز داشت نق میزد شلوارش رو نمیتونست بکشه بالا گفتم باید بگی مامان دست ...

سخت نگیر درست میشه باید زمان بدی 

عزیزم اکو پسرت نسبت ب پارسال کمتر نشده؟؟من حس میکنم‌کمتر شده ولی بازم داره مثلا صبح بهش گفتم چرا خور ...

ببین پسرمن الان خیلی کم اکو داره کا مربیش میگه میخاد دستورات رو تو مغزش تحلیل کنه برا همین تکرار میکنه و انجام میده ولی به نسبت خیلی بهتره شاید چند روز ی بار یکی دو تا کلمه رو اکو کنه

با روانپزشکم مشورت کردم گفت اگ کمکی داری برانگهداری بنطرم بیاری برا دخترت مفیدتره میگفت هرروز باید د ...

از ریسکش نمیترسی؟! من خودم اصلا دبگه بچه نمیخام شوهرم میخاد و خیلی هم ميترسم رو چه حسابی بیارم همش باید استرس داشته باشم بچه ای که تو شکمم هست سالمه یا ن واقعا توانشو ندارم 

2810