2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاتون رو گفتاردرمانی می‌برید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2635 بازدید | 197 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم بچگی درست نمیتونستم حرف بزنم تا کلاس اول بعدش راه افتادم الانم جفنگم نگران نباش خوب میشه ولی دکترش و هرگز ول نکن مهد کودک براش بهتره 

من الان عصبی بشم کارم زاره کلمه گیر نمیارم به تته پته میافتم 

اتیسم خفیف داره ..،حرف زدنش تاخیر الان دگ حدود ۵سالشه جمله سه چهار کلمه ای میگه

اتیسم خفیف؟یعنی حرکت های کلیشه ای داره؟؟ارتباط چشمی نداره؟؟

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
ن کلیشه ای نداره ..ارتباط چشمیش عالیه من از یکسالگیش پیگیرم

اکو میکنه کلمات رو؟؟پسر من وقتی سوال ازش بپرسم بلدنباشه جواب بده تکرار میکنه ولی فقط فعلش رو مثلا میگم رفتی مهد کودک چیکار کردی میگ رفتم مهد کودک؛کلا هر سوالی ازش بپرسم اگ بلدم باشه اول فعل رومیگ مثلا امشب میگفت گوشی بده گفتم گوشی برا چیته گفت میخام گوشی بازی کنم فلان بازی

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

من عمروجونم رفته فقط چون مشکلش ازهمه پنهانه خیلی جایی نمیرم یا بچموپنهان میکنم نمیبرم دنیام خراب میشه کسی بفهمه مشکلشو همش منتظر معجزم دغدغه مدرسه دارم حتی یروزم نمیخام مدارسی جز عادی بره

دست رو دلم نزار که دلم خونه .منم بچم دوسالشه .هنوز راه نیوفتاده .حرف نمیزنه .دستور پذری نداری ..خیلی ...

دختر من دو سالگی راه افتاد الآنم نزدیک چهار سالشه جمله میگه اما هنوز دستشویی نمیره اگه آزمایشاش سالمه نگران نباش خوب میشه

اکو میکنه کلمات رو؟؟پسر من وقتی سوال ازش بپرسم بلدنباشه جواب بده تکرار میکنه ولی فقط فعلش رو مثلا می ...

کمی اکو داره ..،مثلا تودسشویی میگم جیش نداری اونم میگه جیش نداری ولی کلن تکرارش کمه ولی ی حرفی خوشش بیاد باخودش تکرار میکنه ...بیش فعالم هست حرکات هیجانی خم داره

کمی اکو داره ..،مثلا تودسشویی میگم جیش نداری اونم میگه جیش نداری ولی کلن تکرارش کمه ولی ی حرفی خوشش ...

پسرم وقتی نفهمه چیزی زو تکرار میکنه فعل ها رو بلدنیس بهش میگم برو جیشتو بکن میگ باش میرم  جیشتو میکنم 

کمی اکو داره ..،مثلا تودسشویی میگم جیش نداری اونم میگه جیش نداری ولی کلن تکرارش کمه ولی ی حرفی خوشش ...

حرکت هیجانی یعنی چی؟پسر من اروم خیلی ولی جدیدا کسی بیاد خونمون فوضولی میکنه یا عموش رو ببینه میره از دور میپره بغلش در حد  ۵‌.۶بار این حرکت رو تکرار میکنه البته فقط با همون عموش 

پسرم وقتی نفهمه چیزی زو تکرار میکنه فعل ها رو بلدنیس بهش میگم برو جیشتو بکن میگ باش میرم جیشتو میکن ...

عزیزمممم اره اینم بیشتر اگ نفهمه یا بفهمه اما توانایی پاسخ نداشته باشه تکرار میکنه مثلا میگه خودت غذا درست کن ولی منظورش از خودت خودمه ینی خودم درست کنم

حرکت هیجانی یعنی چی؟پسر من اروم خیلی ولی جدیدا کسی بیاد خونمون فوضولی میکنه یا عموش رو ببینه میره از ...

مثلا کسیو ببین ذوق زده میشه میپره بغلش یا از چیزی خوشحال بشه دست میزاره رو دهنش میخنده و میپره ک البته اینا طبیعی فک کنم...،،دختر من باز اروم نیس پرتحرکه 

عزیزمممم اره اینم بیشتر اگ نفهمه یا بفهمه اما توانایی پاسخ نداشته باشه تکرار میکنه مثلا میگه خودت غذ ...

پسرم هرچی رو خودش بگه یعنی بدون اینک ازش سوال بپرسم درست و واضح میگه؛مثلا میاد بهم میگ مامان باید برم حموم کنم؛یا میگ میای بازی کنیم یا بریم فلان خوراکی رو بخر برام ولی بهش بگم پسرم فلان اسباب بازیت کو وقتی پیدا نکنه میاد میگ مامان  فلان اسباب بازی کو کجاست