2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاتون رو گفتاردرمانی می‌برید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2635 بازدید | 197 پست
اره درسته پسر بزرگم ۲۴ساعت جلو تلویزیون بود از ۳سالگی هم گوشی دستشه ولی ماشالله فوق باهوش هست ولی ای ...

آره بابا دختر دایی مم کارتون انگلیسی می‌دید تلویزیون دوست داشت از یک سالگی هم میدید الان فارسی و انگلیسی تکمیله هم سن پسر منم هس

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
آره بابا دختر دایی مم کارتون انگلیسی می‌دید تلویزیون دوست داشت از یک سالگی هم میدید الان فارسی و انگ ...

من اگ فامیل ها بفهمن مشکل پسرم رو دیگ روزگارم سیاهه اصلا دوست ندارم بفهمن خداروشکر پسرم چند روز پیش ک تولد داداشش بود چندتا حرف قلمبه زد اونجا😂

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگ فامیل ها بفهمن مشکل پسرم رو دیگ روزگارم سیاهه اصلا دوست ندارم بفهمن خداروشکر پسرم چند روز پیش ...

به فامیل هیچ ربطی ندارپسر منم همینطور چند روز پیش دعوت بودیم یهو اومد جلو همه صدام کرد  گفتم کیف مامانو بیار برام آورد یهو گفتن هی میگیید حرف نمیزنه خب همه چی میفهمه دیگه چی میخای😄

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
به فامیل هیچ ربطی ندارپسر منم همینطور چند روز پیش دعوت بودیم یهو اومد جلو همه صدام کرد گفتم کیف مام ...

افرین بهش؛پسر منم زن داداشم بلند شد خاست بره خونشون یهو اسمش صدا زد گفت برو پیش دایی😂یا من گفتم میخام خورشت درست کنم ننه میاد گفت نه باید کباب کنیم ننه میاد 😂

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
افرین بهش؛پسر منم زن داداشم بلند شد خاست بره خونشون یهو اسمش صدا زد گفت برو پیش دایی😂یا من گفتم میخ ...

وای🤣🤣🤣 ببین اینا هم بالخره راه میفتن فقط زمان بیشتری میبره من چون حرف میفهمه دیگه خیلی ناراحتش نیستم میدونم درکش کمه کلامش هم کمه ولی حرف روزمره رو متوجه میشه همین برام بسه

وای🤣🤣🤣 ببین اینا هم بالخره راه میفتن فقط زمان بیشتری میبره من چون حرف میفهمه دیگه خیلی ناراحتش نی ...

خداروشکر عزیزم؛پسر من حرف های روزمره رو میفهمه ولی خیلی ساده بازم شکر فقط ببرم دکتر بگن اوتیسم نیس بخاطر تکرار حرف دیگ بقیه اش مشکلی نیس

خداروشکر عزیزم؛پسر من حرف های روزمره رو میفهمه ولی خیلی ساده بازم شکر فقط ببرم دکتر بگن اوتیسم نیس ب ...

ببین اینا اکثرا تو طیف هستن حالا ی سریا خفیف ی سری شدید آلان گفتاردرمان پسر من میگه اوتیسم نداره ولی بچه ای درکش پایینه کلامش مناسب سنش نیست و اکو داره احتمالا تو طیف هست به هر حال ی چیزی این وسط درست نیست 

ببین اینا اکثرا تو طیف هستن حالا ی سریا خفیف ی سری شدید آلان گفتاردرمان پسر من میگه اوتیسم نداره ولی ...

شما پسرتون تکرارنمیکنه؟؟

من اگ فامیل ها بفهمن مشکل پسرم رو دیگ روزگارم سیاهه اصلا دوست ندارم بفهمن خداروشکر پسرم چند روز پیش ...

خدایا از دست. فامیل .  دختر من گفت مامان. فامیلمون گفت هه زبون داره. فک کردم زبون نداره این ده بار گفت 

بابام ، خودم ، سرخ شدیم حکم خدا ی دفعه سگش اومد دخترم ذوق کرد دو کلمه گفت اسم سگشونم گفت 

خدایا از دست. فامیل . دختر من گفت مامان. فامیلمون گفت هه زبون داره. فک کردم زبون نداره این ده بار گ ...

افرین ب دخترت منم پسرم ی هو حرفای قلمبه میزنه