2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفته بودم  درمانگاه اونجا  دیدمش یک دل نه صد عاشقش شدمممم 🥺🥺😭😭😭😭

قبلا دیده بودمش ولی اصلا توجه نکردممممم 

الان عاشقشم ولی هیج ارتباط باهاش ندارممم وایامان از عشق دلیل  عاشق شدنمو نمیدونم پرستاره  همیشه قلبم میلرزع نکنه متاهلع نکنه نامزد دارهنکنه کسی تو  زندکیش باشه 32 سالشع 

وقتی دیدم نگرانه حتی بیشتر از خودم محبت زیادیش مهربونیش همه چیش همونی بود ک همیشه تصورشو داشتم یه زندگی پر از عشق عین رمانا چقد خداروشکر میکنم بابت داشتنش دقیقا زمانی اومد ک داشتم تو منجلاب فرو میرفتم خدا فرشتشو فرستاد 

سلام چند سال تو تئاتر بودم یهو ب خودم اومدم دیدم عاشق شدم

خودتون هم تاتر بازی می کنید؟ 😍

شهر ما تاتر نداره و من هر وقت می رم تهران نی خوام برم ولی متاسفانه انقدر حجم کارهام زیاده فرصت نمی کنم 

عاشق صداش شدم اول دقیقا صدای خنده اش اصلا بدون برنامه ریزی بود من اول حس خاصی بهش نداشتم یهو اومدم به خودم دیدم صداشو واقعا از ته دل میخوام الان یه هفته اس نشنیدم صداشو دعا کنین برام از کما بیاد بیرون زودتر دلم براش تنگ شده🙏😭

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤

من کراش بودم روش و بدون خجالت همش زل میزدم بهش 

امر شمارمو از پسر خالم گرفت هر روز عکسشو برام میفرستاد که از هم دور بودیم میگفت منو ببین شب راحت بخوابی

اخر مسخره مسخره کم کم چت کردیم بعد یکسال گفت خوشم میاد ازت و..

چند ماه ندیدمش حتی عکس بعد یهو عکس داد موهاشو‌کوتاه کرده بود بلند کرده بود منم بلامش کردم فقط قبلش گفتم مثل قبل میای 

بعد چند ماه دوباره شرمع شد و اومد خاستگاری و نامزدی و ازدواج و الان دو سال و نیمه باهمیم

چشم ها دریچه ی روحن!...

2810