2777
2789
عنوان

تجربه تون از پشت کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 85 پست
پایه ی ضعیف با یه فیلم درسی درست هم اصلاح شدنیه تا حدی ...وقتی انگیره شو داری میگم بمون ،چون حسرتش ت ...

دقیقااااااا حتی مشاور کنکور هم تحقیر میکنه ادمو 

میدونی چقد ب این کامنتت نیاز داشتم عاقبت بخیر باشی قشنگم و همواره بدرخشیییی اون بالا بالاها❤🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پایه ی ضعیف با یه فیلم درسی درست هم اصلاح شدنیه تا حدی ...وقتی انگیره شو داری میگم بمون ،چون حسرتش ت ...

سلام عزیزم الان خوندم گفتی بیشتر از دو سال پشت موندی و دانشجو پزشکی هستی میشه وقت بذاری پیاممو بخونی🫠❤️

راستش من اون موقع که اومدم دبیرستان هدفم فقط رشته پزشکی دانشگاه خوب بود واقعنم براش خوندم یعنی یازدهم من حتی یه بخشی از دوازدهم رو هم خوندم ولی سال دوازدهم نمیدونم چرا حس خوندم رفت و به صفر رسید درس خوندنم یعنی در حدی که نهایی رو شب امتحانی همه رو جمع کردم کنکورمم گند زدم خلاصه گفتم میمونم ولی امسال اونطوری که توقع داشتم پیش نرفت میدونی بیشتر مشکلم تمرکزمه که نابود شده به معنای واقعی حالا مامانم میگفت اگه رشته های تاپ نیاری باید بمونی حالا خودم با توانبخشی ها مشکلی ندارم🤦🏻‍♀️ ولی واقعا با این حجم استرس و عدم تمرکز حس میکنم بی نتیجس موندنم واقعا موندم چکار کنم🫠💔

سلام عزیزم الان خوندم گفتی بیشتر از دو سال پشت موندی و دانشجو پزشکی هستی میشه وقت بذاری پیاممو بخونی ...

یه سری چیزا شخصیه ،برمیگرده به خودت ،شما فعلا بخون تا خود کنکور تیر ،فعلا تمرکزت رو بذار رو چیزایی که بلدی و اگه چیزی رو مشکل داری بشین حلش کن ،بابت مسائل دیگه مثل تمرکزت من نمیدونم ناشی از چی هست خودت بهتر میدونی عاملش رو ببین چیه !و حلش کن ...

شما فعلا به کنکورت فکر کن اگه نتیجه ای حاصل نشد به پشت کنکور موندن ،فعلا به این مورد فکر نکن 

🤍🩶🖤
سلام عزیزم الان خوندم گفتی بیشتر از دو سال پشت موندی و دانشجو پزشکی هستی میشه وقت بذاری پیاممو بخونی ...

در رابطه با استرس باید خودت دست به کار بشی و عوامل استرست رو بشناسی و کنترلش کنی ،دست خودته 

🤍🩶🖤
در رابطه با استرس باید خودت دست به کار بشی و عوامل استرست رو بشناسی و کنترلش کنی ،دست خودته 

راستش زیاد دست خودم نیست یکم وسواس دارم که ارثیه و نمیشه کاریش کرد قبلا کنترل شده بود ولی خب الان که کنکوره و شرایط کنکور خودش استرس زاست خیلی خودش رو نشون میده🤦🏻‍♀️💔

راستش زیاد دست خودم نیست یکم وسواس دارم که ارثیه و نمیشه کاریش کرد قبلا کنترل شده بود ولی خب الان که ...

آره متوجه ام ولی بازم میشه تا حدی کنترلش کرد 

فقط نیاز به این داره که بدونی چی میتونه یه کم استرستو کم کنه 

🤍🩶🖤