2777
2789

و اینقدر که دور و برم بوده از وقتی باردار شدم مثل مریضا شدم همش دنبال سرنخ از خیانتم بدبخت میره سر کار یا هرجا بهش شک دارم کلا ارامش روانمو از دست دادم😐 یا همش حس میکنم بااومدن بچه دیگه کلا باید قید همو بزنیم و همه چی سرد میشه و...🥲 

شما اینجوری نبودید

لطفا لایک ننمایید🗿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مجردم ولی فکرتو درگیر نکن 

کی میره خیانت کنه هزارتا مریضی کوفتی هست اونوقت خودش بیچاره میشه . چندتا صلوات واسه ارامشت بفرست حالت بهترمیشه

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

6 ماه بارداری

۱ ماه هم بعد زایمان 

همسر بدبختمو تو خماری گذاشتم چون رابطه برام ممنوع بود

ولی اون با جون و دل هوامو داشت ، بدون کوچکترین لغزش..

اینجوری فقط خودتو عذاب میدی. بس کن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین هیچوقت زندگی دیگران رو با زندگی خودت مقایسه نکن. قرار نیست همه مشکلات مشابه داشته باشن. تو دوران بارداری تا حد امکان جور دیگه ای نیازش بالاخره رفع کن. 

مردی که متعهد نیست کاری به بارداری و غیر بارداری نداره کلا میره خیانت میکنه. 

دو یا سه روز میشه که رابطع نداشته باشیم همش میگم این صد درصد رفته جایی کاری کرده😐😐😐

چند سالته؟  

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانهای اصفهانی،درخواست دوستی بزنیدتا لینک دورهمی براتون بفرستم  
ببین هیچوقت زندگی دیگران رو با زندگی خودت مقایسه نکن. قرار نیست همه مشکلات مشابه داشته باشن. تو دورا ...

مشکلی تو رابطه نداریم ولی کلا مغزم به چیزای خوب فکر نمیکنه هیچوقت....

مثلا تو رابطع اگه منی کم باشه شک میکنم میگم ما ۴ روزه کاری نکردیم چرا کمه پس حتما با کاری کرده😐😐😐😐

لطفا لایک ننمایید🗿
مشکلی تو رابطه نداریم ولی کلا مغزم به چیزای خوب فکر نمیکنه هیچوقت.... مثلا تو رابطع اگه منی کم ب ...

مشاوره برو وگرنه چجور بعد زایمان میخای بچه داری کنی😣

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانهای اصفهانی،درخواست دوستی بزنیدتا لینک دورهمی براتون بفرستم  
6 ماه بارداری ۱ ماه هم بعد زایمان  همسر بدبختمو تو خماری گذاشتم چون رابطه برام ممنوع بود ولی ...

وای من اگه منع میشدم یا بارداری حساس داشتم حتما یه بلایی سرخودم میاوردم الان شک دارم دیگع اون موقع به یقین تبدیل میشد انقد که مغزم مریضه🤦

لطفا لایک ننمایید🗿
مشکلی تو رابطه نداریم ولی کلا مغزم به چیزای خوب فکر نمیکنه هیچوقت.... مثلا تو رابطع اگه منی کم ب ...

وای ول کن.. از نی نی سایت برو اگه انقد رو فکرت تاثیر گذاشته، برای بچت هم این همه استرس سمه

2810