2777
2789
عنوان

تاپیک ترکید فقط راهنمایی خواستم

75 بازدید | 10 پست

توهین نکنید لطفا فقط راهنمایی خواستم که چطور این حس رو از بین ببرم من فقط اون شخص رو یکبار دیدم اما حسم بهش خیلی زیاده و من همسرم رو دوست دارم و نمیخوام حتی به کسی دیگه ای فکر کنم چیکار کنم فراموشش کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی بهت گفتم من تهشو درباره خیلیادیدم فقط فلاکت وتباهی وابرو ریزیه_پسرمجردتوروبراهوسش میخواد یکی دوماهه خوب باهات عشق وحال میکنه بعدشم مثل دستمال پرتت میکنه اونور_حالاخودت ببین ارزش واحترام وعشق شوهرت رومیخوای یا دستمال اون شدن وبی ابرویی_بهش فکرنکن به شوهرت بگو این یارو بدجوربهم نگاه میکنه که هم خودت هم شوهرت رابطتتون روقطع کنین باهاش

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
فکر و خیال زن گرفتن از کلم پرید🤔 مگه میشه همزمان از دو نفر خوشت بیاد و بهشون حس داشته باشی

چرانمیشه شما مردا که خودتون دلتون دریاست🙂

اسی بهت گفتم من تهشو درباره خیلیادیدم فقط فلاکت وتباهی وابرو ریزیه_پسرمجردتوروبراهوسش میخواد یکی دوم ...

دقیقا همینطوره عزیزم ما اصلا با هم رفت و آمد نداریم فقط یکباردیدمش اونم برای نیم ساعت 

بخوبی های همسرت و آرامشت فکر کن سعی کن از صمیم قلب عاشق زندگیت باشی اون یه هوس بیشتر نیست تو دلت از خدا بخواه تا دلتو آروم. کنه هیچی به اندازه آرامش تو زندکی ارزش نداره... فکرتو مشغول کن ما آدما مختاریم هرجوری بخوایم تفکر و زندگی کنیم پس در راه مثبت و درست

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
والا بخدا نمیشه نتوع طلبی با حس داشتن متفاوته ایشون میگه هم شوهرمو دوست دارم هم به یکی حس دارم

مطمین باشین اون حس اشتباهه بقول شما نمیشه دونفروباهم دوست داشت