2777
2789

از خونمون تا دانشگاه با اتوبوس نزدیکای دو ساعت رفته یعنی رفت و برگشتش فقط۴ساعت توی گرمای شدید 

بعد حالا که پول اومده دستش میگه میخوام بزنم توی کسب و کار 😐

بعد کلا خیلیم بی عرضه هست همشو دود می‌کنه بره هوا حرف آدم حالیش نیست

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب مامانت بوگو راضیش کنه

باید باهاش صحبت کنه 

بخدا من دیگه نمیتونم این همه راه رو برم در توانم نیست

شمافکرمیکنین درس خونده این میتونین به پدرومادرتون توهین کنین؟توبفکر راحتی خودتی اون بنده خدا داره به تمام خانواده فکرمیکنه_انشالله خداکمکش کنه وموفق بشه

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
به این نکته که پول خودشه و به تو مربوط نیست توجه کردی تا حالا به این نکته که با بزرگتر خودمون بهتر ...

شما هم به این نکته توجه کن که سهم فروش ماشینمو دادم به بابام حدود ۲۰۰و خورده ای میلیون بود و حالا میخوام پسش بده

اگه ماشین نمیخره

بگو پول کرایه ماشین بده با اسنپ بری بیای

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

احیانا ب این فکرکردی ک پدرته و نباید اینطوری در موردش حرف بزنی؟؟

هرچیممممم باشه پدره این لحن و صحبت اصلا مناسب نیست و کسی تشویقت نمیکنه فقط شان خودتو میاری پایین

کاربری دوممه رمز قبلی یادم رفت😐