2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دعا را چهارشنبه نماز صبح بنویسه همراه خودش نگه داره

هر روز سوره حمد توحید و قدر را با این دعا را ۱۰بار بخونه 

و ۱۰۰مرتبه بگه یا الله یا هو یا مالک یا ملک یا قهار یا باسط یا سریع یا مجیب 

بسم الله الرحمن الرحيمحَمدُ ثَنای و الکبریای ذاتی و الخُلقُ کُلُهُم عبدی و اَمایِ والانبيا ءُ و الرُسُلُ اوليای و اصفيای ومحمدٌصلی الله عليه و سَلََّمَ نبیِّ و رُسُلی انی قَد زَوجَتُ الاشياءَ لِيَدُلَّوا علی وَحدانيتی اشهدُ و ملائکتی سواتی و حَمَلتُ عَرشی انّی قد زَوَجتُّ الاشياءَ لِيَدُلُّوا علی وحدانيتی اشهد و ملائکتی سواتی و حملت عرشی انی قد زَوَجتُّ اَمَتی حَقَّ البَدیع فِطرَتی و مَنبَعُ قُدرَتی آدَمُ عليه السلامُ عليهِ صَلاتی و تَسبيحی و تَنزیهه و تَهليل و هُوَ آیَةَ الکرسی بِشهادةِ ان لا اله الا اللهُ یا آدمُ یا حوّاءُ اُدخُلا جَنَّتی و کُلا ثَمَرَتی و لا تَقرَبا شَجَرَتی السّلا مُ عليکُما وَ رَحمَتی و بَرَکَتی اللّهُمَ اَحرِقَ و هَيِّج واَجلب و اَجزَب قَلبِ و عقلِ وروحِ و جميعِ اعضا ءِ و جميعِ جوارحِ فلان ابن فلان علی حُبِّ و عشقِ و مَحَبَّةِ و مَوَّدَةِ فلان ابن فلان بِمَحَبَّةِ القَویَّةِ و الشَّدیدَةِ مِن غَيرِ مُهلَةٍ بلا اختيارٍ بالعَجَلِ و السُّرعَةِ.