2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علاوه بر حقوق ۲۴ تومن هم هزینه مازاد هست واریز میشه  کجا همچین کارانع ای میدن ؟ والا ما که دار ...

سیستان یکی از روستاهاش 

عزیز مدرک تحصیلیت چیه چجوری استخدام شدی چقدر خوندی آزمونش چی بود کجا 

سیستان یکی از روستاهاش  عزیز مدرک تحصیلیت چیه چجوری استخدام شدی چقدر خوندی آزمونش چی بود کجا&n ...

کارشناس مامایی ام 

من از سال ۹۸همینجوری آزمون دادم تا سال ۴۰۰قبول شدم 

خیلی خوندم شهرم یک نفر میخواست دیگه همه تلاشمو کردم 

رشته شما چیه

کارشناس مامایی ام  من از سال ۹۸همینجوری آزمون دادم تا سال ۴۰۰قبول شدم  خیلی خوندم شهرم ی ...

رشته ی منم مامایه  

میشه بگی شهرت کجاست

آزمون استخدامی هر سال می‌زارن به نظرت 

شما از چن وقت قبلش شروع به خواندن کردی 

کلاسم رفتی الان حقوقت چه قدرت با پرستاری چه فرقی داره 

منابعش چیان هر سال همینه یا عوض میشه 

تو رو خدا ببخشید سوال زیاد پرسیدم آخه همه میگن این کار اشباع شده منم به خاطر همین گفتم برم جایی دیگه شاید اونجا کار بود  این هم اتاقیام که پرستارین خیلی فخر میفروشن میگن شما کار گیرتون نمیاد پارسال شهر من ۱۸تا می خواست ولی من اصلا امید ندارم شما چه قدر قوی هستید

ببین درسته استخدام ماما کمتر از پرستاره ولی صفر که نیس 

شهر من خیلی کوچیکه از شهرستانهای اطراف مشهدم منم دنبال این بودم برم شهر دیگه واسه کار اما خدا خواست همونجا قبول شدم 

کلینیک مامایی اکه میتونی بزن دوست من زده کلی درآمد داره 

طرح رفتی ؟ اول طرحتو برو بعد کم کم تو همون طرح تمدید کن.الان طرح پزشک خانواده زیاد میگیرن مراکز بهداشت برو بورس دقیق ببین شرایطش چیه 

ببین درسته استخدام ماما کمتر از پرستاره ولی صفر که نیس  شهر من خیلی کوچیکه از شهرستانهای اطراف ...

فعلا نه نرفتم چه جوری میشه طرح رو تمدید کرد یعنی هی ۲سال ۲سال تمدید کرد 

ببین درسته استخدام ماما کمتر از پرستاره ولی صفر که نیس  شهر من خیلی کوچیکه از شهرستانهای اطراف ...

کلینیک که نه پولشو دارم نه اعتماد به نفسش و اینم تو شهرهای کوچیک جوابه نگفتین حقوقتون و ساعت کار چه جوریع به نظرتون ارزش داره برم سیستان سر کار یکی از روستاهاش پانسیون داره و کارانشم ۲۴میلیون مجردم مشکلی هم ندارم خودم کردستانی ام

کلینیک که نه پولشو دارم نه اعتماد به نفسش و اینم تو شهرهای کوچیک جوابه نگفتین حقوقتون و ساعت کار چه ...

اگه شرایطش رو داری بری خیلی خوبه بنظرم 

حقوق من۱۲ هست و شیفت در گردشم دیگه یه روز صبح سه روز عصر یه روز شب