2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه داری و سختیاش رو تجربه می کنین می شه بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 161 پست
خدا تو دلی های شمارو هم صحیح و سلامت بذاره بغلتون همین دیروز داشتم فکر میکردم من وقتی مادر شدم تازه ...

ممنونم.😘😘💐💐

اوه آدمو خیلی سرگرم می کنن.😂😂بچه این جوره که حس مادر و پدر بهش مثل کسی می مونه که عاشقه ولی دوران عاشقیش پر سختی و لذته.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

الهی😂😂😂  چن سالشه دختره و شیرین زبونیش

امسال میره پیش دبستانی به امید خدا مهد نوشتمش گفتن باید مربی خصوصی بگیریم از پسش ببرنمیان خلاصه رئیس خونه است 😂مهد فکر کردن تک فرزنده گفتم سه تان انگاری من فرشته الهی چیزی هستم 😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بارداری که همه چی غیر عادی اصلن به هیچ کدوم توجه نکن.ولی من قبل بچه دار شدن صبرم کمتر بود اتفاقن ...

ای جانم خدا حفظ کنه دختر گلتون رو.

منم از خدا فقط می خوام کمکم کنه و بهم توان و صبر بده چون آدم صبوری نیستم خودم متاسفانه.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

من خودم قبل بارداریم افسردگی مزمن داشتم هر دفعه یه بار مثل زخم کهنه عود می کنه،،می ترسم از همون افسر ...

ممکنه عود کنه ، بعد از زایمان مرتب دمنوش افتیمون بخورید ، البته این مژده رو میدم که بعد از ۸ ماهگی کار شما از بقیه خیییییلی راحت تره چون بچه ها دوتا هستن همو آروم میکنن همو‌ سرگرم میکنن به هوای هم غذا میخورن و....

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
ازساعت 11 خوابوندمش تا الان سه باز بیدار شده باز خوابوندم😢

چند ماهشه؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
ممنونم.😘😘💐💐 اوه آدمو خیلی سرگرم می کنن.😂😂بچه این جوره که حس مادر و پدر بهش مثل کسی می مونه که ...

میدونی من فکر میکنم بستگی به عاطفه مادری داره اینکه چقد آدم عاشق مادری کردن باشه بچه ها هیچکاریشون از روی قصد نیست فقط بلد نیستن وقتی بچه هستن درکی ندارن از رفتار ما اما بزرگ میشن میفهمن فداکاریمادرارو صبوری مادرارو برای همین میگن خودت مادر میشی میفهمی خودم مادر شدم فهمیدم دور ازجون بعضیا فقط زاییدن بلدن مادری بلد نیستن

ای جانم خدا حفظ کنه دختر گلتون رو. منم از خدا فقط می خوام کمکم کنه و بهم توان و صبر بده چون آدم صبو ...

البته پسر خوشگل من هشت سالشه ولی 

متاسفانه سختی های که کشیدم هنوز یادم نرفته وبا یادآوریش دوباره استرس میگیرم برا همین تک فرزندی رو انتخاب کردم

من خودم قبل بارداریم افسردگی مزمن داشتم هر دفعه یه بار مثل زخم کهنه عود می کنه،،می ترسم از همون افسر ...

سعی کن قبل اومدن نی نی با همسرت زیاد درباره بعد زایمان حرف بزنی، درباره نگرانی هات و دغدغه هات

نمیدونم همسرت چطور ادمیه، ولی مثلا شوهر من از اوناست که خیلی فراموشکاره، بی توجه و سهل انگار نیست فقط بعضی چیزا رو هی باید بهش یادآوری کنی

من واسه زایمان اولم برا خیلی چیزا دغدغه داشتم، یادمه ماه اخر خیلی با همسرم حرف میردیم، حتی درباره جزئیات اینکه تو بیمارستان باید چیکار کنه، یه هفته ده روز اول بعد تولد بچه باید چیکار کنه… و بعدها فهمیدم چقدر خوب بود که اون حرفا رو زدیم

استرس الان برات خوب نیست بهتر بجای فکر کردن زیاد از هر لحظه هاشو لذت ببر فک کردن خودش آدم مریض افسرد ...

همسرمم همینو میگه بهم که فکر نکن ولی مگه می تونم.

امشب نوزاد یکی از همسایه ها گریه می کرد صداش تا خونه ی ما میومد به همسرم گفتم من حس کلافگی دارم نمی دونم بعد ها می خوام چی کنم تو همچین شرایطی.😥😥

انشالله خدا کمکت کنه والا من توی یدونه موندم  حالا دوتا واقعا سخته بنظرم

دو تا به مراتب راحتتره