2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه داری و سختیاش رو تجربه می کنین می شه بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 161 پست
من نمیگم دروغ گفتید خیلی واضح عرض کردم شما مهارت و مدیریت ندارید وگرنه قطعا راست میگید ، همون‌طور که ...

وقتی مدام باید حواست به بچه باشه یا آشپزی و تمیز کاری کنی دیگه حتی وقت حموم رفتن نداری چجوری میتونی مدیریت کنی؟ مدیریت واسه زمانی هست که بچه به ی سنی برسه حداقل کاراشو بتونه انجام بده 

خدایا شکرت

استرس الان برات خوب نیست بهتر بجای فکر کردن زیاد از هر لحظه هاشو لذت ببر فک کردن خودش آدم مریض افسرده می‌کنه بیخیال شو بچه داری سخت ولی شیرینی هم درکنارش هست اگه آروم آروم باش همین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والله شده دوسداشتم خودمو بکشم از دسش ولی چیزی نگفتم 

بیشتر با تنبیه اونم گرفتن وسایل یا نبردن پارک

نکه دعوا و کتک

بیشتر من رفیقم برا دخترم تا مادر

دوسندارم مادر سمی باشم

شده داشتم از بی خوابی میمردم ولی خدا صبرشو داد نزاشت محتاج کسی باشم شاه ۳روز نخوابیدم افسرده شدم ولی گذشت خیلی چیزا شده ولی خدا صبرشو داد 

البته من کلا بچه دوسدارم همیشه با بچه ها خوب بودم

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
خیلیی بده من گول شوهر خوردم زود حامله شدم الان اعصابم به صفر رسیده سخت خودمو کنترل میکنم تازه الان خ ...

وایی خدا دلت میاد اون گردنشو بو بکش بگو دنیام قشنگتر شده با تو یه نفس عمیق انقد زود بزرگ میشن بعد حسرت کوچولویشو میخوره من اصلا نفهمیدم دخترم کی بزرگ شد هنوز حس میکنم نوزاده 

وایی خدا دلت میاد اون گردنشو بو بکش بگو دنیام قشنگتر شده با تو یه نفس عمیق انقد زود بزرگ میشن بعد حس ...

خوبه ولی سختیش بیشتره این یه نم بچه پدرمو درآورده🥲 

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
خدا حفظشون کنه. برای من دوقلو هستن به خاطر همون استرس دارم که نکنه گریه ها شون و سختیاشون اونم هم ز ...

عزیزم خداخودش صبرشو میده

من بچم ۲نیم سالشه خیییییلی وابسته هست همیشه هم دهنش بازه یکوقتایی دلم میخواد بزارم برم اما یهو یک کارشیرینش یاخندش یاحرفاش میشه آب رواتیش آروم میشم همون موقع اینقدر بغل وبوسش میکنم انگار خدا یک قوت تازه بهم میده

ولی از دور هرکس میبینه بهم میگه عجب صبری داری میتونی تحمل کنی 

😂😂 بچه های فامیل آخه فقط در حد چند ساعت کنارمونن.

بله بچه ها عاشقم بودن اینقد که حوصلشونو داشتم، الان هر جا بچه میبینم فقط راهمو برمیگردونم جهت مخالفشون😄

ولی جدا از شوخی دعا کن بچه های سالم داشته باشی شیطونی و گریه ی بچه همیشگی نیست یه تایمی داره هزار تا فوت و فن داره تا حل کنیش ، عاشق بازی های دو نفره دوقلو ها باهم هستم یه گوشه با هم مشغولن، اینقد شیفتشون میشی که حد نداره فقط مطالعه تو زیاد کن به وقتش راه حل درست پیدا کن تا خودتو و اونا راحتتر باشین

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

من مجرد بودم از صدای گریه بچه عصبی میشدم وخدا بهم یک بچه داد شبانه روز گریه میکرد 

خدا بچه بده صبرشم میده الکی ذهنت و درگیر نکن بیاد عاشقش میشی خدا خودش مهرش و می‌زاره تو دلت 

شوهرم میگه فکر میکردم مامان بداخلاقی میشی ولی بهترین مامانی هستی که تو عمرم دیدم 

چون به معنای واقعی دوستش دارم و براش وقت میزارم فوق العاده شیطون و بازیگوش و لجبازه ۱۳ سالشه ولی تمام خودمو وقفش کردم و ازش خسته نمیشم ،به چیزای قشنگ بچه داری فکر کن عزیزم اگر ده تا سختی داشته باشه هزارتا قشنگی داره 

وقتی مدام باید حواست به بچه باشه یا آشپزی و تمیز کاری کنی دیگه حتی وقت حموم رفتن نداری چجوری میتونی ...

کار هارو روی روتین خاصی انجام بدید که بچه ها اوکی باشن، نمی‌دونم چرا مشکلات شمارو با وجود دو بچه و بارداری متوجه نمیشم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
کلا دنیا همه اتفاقاتش در حال افتادنه ، مهارت و مدیریت حال مارو تعیین میکنه

وقتی بچه شب تا صبح گریه می‌کنه و آدم افسرده گوشه گیر می‌کنه وقتی نمیتونی با همسرت راحت یه چایی بخوری مدیریت یه هیچ دردی نمیخوره