2777
2789

میدونم میبینی تایپکمو خواهش میکنم التماست میکنم جون عزیزترین کست عکس منو پاک کن من غلط کردم یک عکس گزاشتم گه اینجوری شد دارم میمیرم شاید برای شما یک عکس ساده باشه ولی من خانوادم حساسن یک شوهر بد اخلاق عصبی دارم که تو روند طلاقیم اگه بفهمه میتونه ازم شکایت کنه خواهش میکنم پاگش کن اگه مردی اگه دختری التماست میکنم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا پخش شده؟

اینستاگرام تنها من نیستم بیشتر خانماهای نی نی سایت عکسشون هست 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

اقا نکنید خانها نکنید 

این حق الناس هست 

بعدا واقعا سرتون میاد 

بترسید از اه مردم 

یه روز عکس خواهر و مادر و زن و دختر خودتونو بر میدارن 

مواظب باشید زمین گرده 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

اقا نکنید خانها نکنید این حق الناس هست بعدا واقعا سرتون میاد بترسید از اه مردم یه روز عکس خواهر و ما ...

دارم سکته مکنم بخدا غلط کردم اشکام بند نمیاد من تاحالا هیج جا عکس نزاشتم 

مرد وقیحه😑💔 

بعضیا خیلی بی وجدانن

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

چرا التماسش میکنی؟شکایت کن،اون میاد التماست میکنه

نمدونستم اینجا چجوریه نمیدونستم 

اشکال نداره اگر شوهرت متوجه شد بگو نمیدونم، شاید گوشی ام حک شده،

باور نمیکنه عکس قدی هست اندامم هست قیافم هست کاش فقط عکس صورتم بود 

دارم سکته مکنم بخدا غلط کردم اشکام بند نمیاد من تاحالا هیج جا عکس نزاشتم

نگران نباش آبجی 

با یه عکس کسی نمیتونه کاری بکنه 

هر جا هم بزاره شکایت کنی درش میارن 

پیس ناراحت نباش 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

اینجا فایده نداره دایرکت بده بهش

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍