2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه داری و سختیاش رو تجربه می کنین می شه بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 161 پست
بله تغییر می‌کنه  آرامش می‌ره استرس میاد  راحتی می‌ره بدبختی میاد  خواب راحت می‌ره ...

شما مهارت و مدیریت ندارید حتما وگرنه ما که با هر بچه تازه شدیم و بهتر از قبل

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

اگر بعد از زیمان افسردگی نگیری که امیدوارم به حق تمام زیبایی های آفرینش افسردگی سراغت نیاد، عصبی نمیشی و صبور خواهی بود ولی اگر مثل من افسردگی بگیری تحمل سختی بچه داری بسیار سخته. تازه من آدمی بودم عااااشقانه همه ی بچه ها رو دوست داشتم و حوصله شون رو داشتم اما الان بعضی وقتا دیگه واقعا کنترل عصبانیتم سخت میشه. بعضی وقتا کاملا ناخودآگاه سرش داد میزنم البته اکثرا علتش اینه که انقدر شیطونی میکنه که هر لحظه ممکنه بلایی سر خودش بیاره و داد زدن من بیشتر از نگرانیه. بعدشم که دیگه عصبی و کلافه میشم از روزگار خودم که باید دم به دقیقه ازش مراقبت کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا حفظشون کنه. برای من دوقلو هستن به خاطر همون استرس دارم که نکنه گریه ها شون و سختیاشون اونم هم ز ...

نگران نباش ، بچه ها دانشگاه آموزش هان و شما هم با توجه به تغییرات ظرفیتت بیشتر میشه ، اوایل کمی گیجی و نابلد .... طبیعیه ، فقط شل کن تا حرفه ای شی و اوضاعو دست بگیری 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
شما مهارت و مدیریت ندارید حتما وگرنه ما که با هر بچه تازه شدیم و بهتر از قبل

من دوس ندارم مثل خیلیا الکی به خودم دروغ بگم .بچه فقط دردسره 

قبل بچه تموم خوشگذرانی دنیا مال من بود الان چی فقط بچه

من دوس ندارم مثل خیلیا الکی به خودم دروغ بگم .بچه فقط دردسره  قبل بچه تموم خوشگذرانی دنیا مال ...

من نمیگم دروغ گفتید خیلی واضح عرض کردم شما مهارت و مدیریت ندارید وگرنه قطعا راست میگید ، همون‌طور که من راست میگم

بله تغییر می‌کنه  آرامش می‌ره استرس میاد  راحتی می‌ره بدبختی میاد  خواب راحت می‌ره ...

یکمی خوبیاشم بگو🥴😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من نمیگم دروغ گفتید خیلی واضح عرض کردم شما مهارت و مدیریت ندارید وگرنه قطعا راست میگید ، همون‌طور که ...

مدیریت کنیم بچه گریه نمیکنه 

جاشو کثیف نمیکنه

خونه رو بهم نمیریزه 

وهزارتا کار دیگه 

چه ربطی داره 

خدا حفظشون کنه،،درست میگین سخته ولی عزیزن.

خدا تو دلی های شمارو هم صحیح و سلامت بذاره بغلتون همین دیروز داشتم فکر میکردم من وقتی مادر شدم تازه زندگیم شروع شده اینا چی دوست دارن با چی خوشحال میشن کدوم کلاس برن ٫همین الان دختر وسطیه داداششو بیدارکرد هرچی وعده و وعید میدم نمیخوابه😅

مدیریت کنیم بچه گریه نمیکنه  جاشو کثیف نمیکنه خونه رو بهم نمیریزه  وهزارتا کار دیگه&nbs ...

کلا دنیا همه اتفاقاتش در حال افتادنه ، مهارت و مدیریت حال مارو تعیین میکنه

ببین من خودم از قبل ادم صبوری بودم، ولی در عین حال قبل از مادر شدن اصلا حوصله بچه های دیگران رو نداش ...

من برعکس عصبی ام ولی بچه ها رو هم دوست دارم اما کاسه ی صبرم زود سریز می شه فقط امیدم به همسرمه چون برعکس من شدیداااا صبوره و یه بار پدر شدن رو تجربه کرده و می دونه چه جور باید رفتار کرد‌ وگرنه به من و صبرم امیدی نیست.

.....

تو بارداری که همه چی غیر عادی اصلن به هیچ کدوم توجه نکن.ولی من قبل بچه دار شدن صبرم کمتر بود اتفاقن الان خیلی صبورتر شدم انگار باران حالا که دیگه داره دو سالش میشه منم دارم باهاش به رشد ذهنی بیشتری میرسم

اگه برگه سرونشتت رو خدا امضا کرده باشه پس ایمان داشته باش بالاخره از یه جاییش خوب میشه😍🤲🏻