2777
2789
عنوان

اونایی که نوزادی پسرتوت رو ختنه کردید و الان بزرگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 184 پست

بنظرم هیچکار خدا بی حکمت نیس،یعنی خدا متوجه نبوده که اون پوست نیاز هست یا نیس؟بعد آدما فهمیدن ک زیاده😂،ختنه بنظرم یچیز زیاده روی و اشتباهه،باعث انزال زودرس میشه،اطرافیان من هر کیو میشناسم بچگی ختنه کردن همه کوچیک موندن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر بمن گفت هیچ کار خدا بی حکمت نیست اون پوست باعث میشه رشد الت اگ کامل نشده کامل بشه و نباید زود خ ...

اون پوست کارش در دوران جنینی است که مایع آمینوتیک و.  .  برنگرده.  بعد تولد باید برداشته بشه

مادرشوهر بدجنس🤣🤣🤣🤣

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

خود دکترا میگن زیر ۴۰ روز ختنه کنین. ۶ سالگی مثل عمل سزارینه گناه داره بچه

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
ببخشید شما اقا هستی زیاد راحت نیستم ولی ممنون از پاسخ گوییتون ...یعنی کودک خودش متوجه نعوظ نیست؟

نه اینکه متوجه نباشد اما تا زمانی که به این موضوع حساس نشده باشد یا به مسایل مربوطه آکاهی نداشته باشد اهمیت نمی دهد.

بچه ی اولم ۶سالشه وطبیعیه .دومی ۱سالشه ولی چون تپله زیادمعلوم نمیشه  ربطی به ختنه نداره .این چ ...

ومنژکه پسرم ۴سالشه اما 

هنوزختنش  نکردیم😕

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
چه پسر با حیایی دارید، از ۴ سالگی مرد شده. ماشالا بهش. 

ممنون عزیزم آره قشنگ یادمه تو این سن بود هر کار کردم با باباش بره حموم نمی ذاشت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

چه ربطی ی سایز داره پوست اضافیش کنده میشه 

بعدشم واقعا خودتون فکر میکنین بچه ۶ ساله بیشتر عذاب نمیکشه موقع ختنه ؟؟ 

خجالت میکشه 

درد بیشتری میکشه 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

حالت خوبه بچه میخواد چقدر باشع سایزش 😏من دو تا بچه هامو زیر ۴۰ روز ختنه کردم والا همچین چیزی ندیدم چه دغدعه هایی دارید

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
همینطور مونده😒 یعنی میخوای الان ۱۸ سانت بشه؟

هدیه من به همه نی نی سایتی های عزیز نماز کن فیکون حضرت عباس هست اگر از هممممه جا ناامید شدی و دیگه خسته و بریده شدی  یک ساعت وقت بزار و این نماز رو بخون به شرطی که برای من هم سر نمازت دعا کنی ...دو رکعت نماز می‌خونی مثل نماز صبح به نیت نماز کن فیکون حضرت عباس در رکعت اول بعد از حمد ،بجای سوره توحید ،از اول تا پایان آیه ۹۳  سوره انعام رو بخون....در رکعت دوم هم بعد از حمد بجای توحید ،  از ابتدای آیه ۹۴  بخون تا آخر سوره و ادامه نماز...در پایان هم هزار صلوات بفرست....این نماز رو نشسته و از روی قرآن میتونید بخونید ...حاجت من کربلاست ازت التماس دعا دارم رفیق .....حاجت روا باشید 
خود دکترا میگن زیر ۴۰ روز ختنه کنین. ۶ سالگی مثل عمل سزارینه گناه داره بچه

خب اونا بخاطر اذیت نشدن بچه میگن هم این که نوزادی پوست نازک تره راحت تره و زودتر هم خوب میشه دیگه فکر ۲۰ سال بعدشو نمیکنن 

کاربری سوم  

ختنه چه ربطی ب سایز داره یکم پوست اضافیه 

من اصلا ب شرع و این چیزا کار ندارم ولی ب نظرم خیلی کار درستیه تجربه شخصیمو میگم پسر من ۲۰ روزش بود ختنه کردیم قبلش ک پماد یا پودر بچه میزدم براش تا نسوزه وقتی پوشکشو عوض میکردم میدیدم پودر یا پماد بالای آلتش جمع شده و بودی بدی میداد و شست و شو رو سخت میکرد ولیی بعدی خیلی تمیز و راحت شد 

خواهرمم پسر بزرگشو ۵ سالگی ختنه کرد طفلی همیشه درگیر عفونت ادراری بود ولی پسر کوچیکه رو تو نوزادی انجام داد مشکلی هم پیش نیومد براش