2777
2789
عنوان

اونایی که نوزادی پسرتوت رو ختنه کردید و الان بزرگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 184 پست
بچه مادرشوهرم تو نوزادیی انجام دادن واسش اوکیه خیالت راحت😂

بمیری تو....😅 اونقدر حساب کردم ببینم بچه مادرشوهرم چه نسبتی باهام داره ... میخواستم ازت بپرسم تو از کجا میدونی 😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
زنده باشه  امیدوارم بچه اولم دختر باشه میخام بشه عروست 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂جرر

به خدا همه باهم قطع کاربری میشیم 

عیبه والا حیا کنین👩🏻‍🦯😂😂

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا پسرم نزدیک ۴ سالشه وقت نعوظ اندازه ش به یک انگشت میرسه که خب کافیه به نظرم دیگه چه خبره مگه تو ...

ماشاالله براش اسپند دود کن😂

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
والا پسرم نزدیک ۴ سالشه وقت نعوظ اندازه ش به یک انگشت میرسه که خب کافیه به نظرم دیگه چه خبره مگه تو ...

مرسی عزیزم.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
زنده باشه  امیدوارم بچه اولم دختر باشه میخام بشه عروست 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ای بلا

از الان ب فکر دخترتی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
😂😂😂جرر به خدا همه باهم قطع کاربری میشیم  عیبه والا حیا کنین👩🏻‍🦯😂😂

خودم خوشگلم میگن مادرو ببین دخترو بگیر

تو عروس خوشگل نمیخای ؟؟!

آشپزی هم یادش میدم 🌚😂

مادر زن خوبی میشم تازه

ولی ازین مادرشوهرایی نشی که فردا روز دخترم تو نینی سایت تاپیک بزنه ( مادر شوهرم اومده خونمون رفته تو کمد لباسم نگا کرده)

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤌🏻

همه مشکل دارن ، همو درک کنیم ، ممنونم ♥️🌹

بمیری تو....😅 اونقدر حساب کردم ببینم بچه مادرشوهرم چه نسبتی باهام داره ... میخواستم ازت بپرسم تو از ...

همه درگیر بچه مادرشوهر این کاربریم

قاتی کردیم خب بگو شوهرم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نگران نباش .این حرفاواسه تبلیغاته .وگرنه اینهمه پسربچه که تونوزادی ختنه شدن  این چیزارثیه  ...

مرسی عزیزم. 

خانوم!  تبریزی کیه  اگه مشکلی بود انجام نمیدادن دکترا ، پسر من ۴۰ روزگی ختنه شده الانم نر ...

اینکه خب حرف درستی نیست که اگه مشکل بود دکترا انجام نمیدادن، خیلی وقتها چیزایی اشتباهه و بعدا میفهمن، ختنه هم که بیشتر تو ایرانه و ایرلن اهل تحقیق نیست.

اما اعتمادی به حرف یک نفرم نیست، واسه همین ترجیح دادم ببینم تجربه چی میگه.