2777
2789
عنوان

اونایی که نوزادی پسرتوت رو ختنه کردید و الان بزرگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 184 پست

نه بابا چه ربطی داره به ژنتیک بچه اس اون یه پوست نازکه روشو میکنن من دوتا پسرامو تو۱۰روزگی ختنه کردم اندازه اشون خوبه مبارک عروسام😂😂مخصوصا پسر بزرگم دکتره به شوخی گفت وایییی چقدر مرده😂😂😂😂یکی از فامیلها دیرتر ختنه کرد  بچه اشو عوض میکرد یه بند انگشت بود با اینکه از پسرم بزرگترا

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚

من ۵۰ رو اینا بود ختنه کردم نمیدونم من پسرم ۳ ۴ سالش که شد اصلا نه گذاشت ما ببریم حمام دیگه یا نگاه کنیم الان هم که ۱۳ سالشه زشته نمیشه دید این پسرم هم دوماهش هست بخاطر مشکل قلبش فعلا ختنه نکردم یک ماه دیگه انشاالله زیر نظر دکترش ختنه اش میکنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه عزیزم نیم سانت پوست چه تاثیری روی رشد ماهیچه ورگ داره کسی تو بچگی خدای نکرده مثلا یه انگشت یا یه ...

اینقدر ساده که نیست، من کلا با ختنه مشکل داشتم یعنی اصلا نفهمیدم خوبه یا بده. یه پوست ساده از دید ماست خدا عالمه که چه کاربردی داره.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
سلام. نگران نباشید. این مطالب مبنای علمی ندارد. در عین حال می توانید با متخصصین جراحی اطفال مشورت کن ...

ممنون، انجام دادیم پارسال، فقط میخواستم ببینم واقعا درسته یا نه. اگر درست نیست خودمو اذیت نکنم چون من مقصر بودم.

عه جدی نمیدونستم .بعد ببخشید میپرسم خودش میدونه که نعوظ داره ؟ منظورم اینه لذت داره براش ؟ یا عادی؟ ...

نعوظ خودبخودی در اطفال و حتی بالغین دارای لذت نیست. انزال منی و لذت جنسی کامل پس از رسیدن به بلوغ جنسی است. هر چند قبل از بلوغ دستکاری اندام جنسی و برخی فعالیت ها می تواند لذتبخش باشد.

من ۵۰ رو اینا بود ختنه کردم نمیدونم من پسرم ۳ ۴ سالش که شد اصلا نه گذاشت ما ببریم حمام دیگه یا نگاه ...

چه پسر با حیایی دارید، از ۴ سالگی مرد شده. ماشالا بهش. 

نعوظ خودبخودی در اطفال و حتی بالغین دارای لذت نیست. انزال منی و لذت جنسی کامل پس از رسیدن به بلوغ جن ...

ببخشید شما اقا هستی زیاد راحت نیستم ولی ممنون از پاسخ گوییتون ...یعنی کودک خودش متوجه نعوظ نیست؟

وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری  سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمه‌ی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..
نه بابا چه ربطی داره به ژنتیک بچه اس اون یه پوست نازکه روشو میکنن من دوتا پسرامو تو۱۰روزگی ختنه کردم ...

مرسی عزیزم، خیالم راحت شد. چند نفر مثل شما گفتند.