2777
2789
ارشد رتبم بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ شده  کارناممو گذاشتم با این متن  البته خیلیا هایدن چند تا همکار ...

بردار😑😑

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارشد رتبم بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ شده  کارناممو گذاشتم با این متن  البته خیلیا هایدن چند تا همکار ...

وقت جبران خداوند امد 

نوشتی وقتی✓

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

اونوقت شوهر من برا ارشدش رتبه اش خیلی خیلی بهتر از شما بوده با اینحال روش نمیشده به کسی بگه

یکی ازش میپرسیده نمیگفته خجالت میکشیده😁😁😁

بچه انتظار داشته رتبه یک بشه

هنوزم اگر حرفش پیش بیاد میگه از خودم انتظار بهتر از اینو داشتم🤣🤣🤣🤣

من نمی دونم چرا هرکی از حاصل زحمات و نتایج تلاش هاش میگه همه میگن زشته و خزه !!!

اصلنم بد نیست عزیزم بذار  بمونه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
من نمی دونم چرا هرکی از حاصل زحمات و نتایج تلاش هاش میگه همه میگن زشته و خزه !!! اصلنم بد نیست عزیز ...

داشتم وی /پی ان روشن میکردم بردارما

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
متنش خوبه  گذاشتن کارنامه جالب نیست

حالا خود کارنامه با جزئیات کامل هم نبود قسمت رتبشو کات زدم ولی حس میکنم که جالب نیست اما گاهی لازم 

برا همین تو اینستا نذاشتم

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
2810