2777
2789
آره دقیقا  از تلاش و موفقیت بده و گریه زاری خوبه

به نظر خودم اصلا حال بد نباید منتقل بشه تا جایی که میتونیم باید انرژی مثبت باشیم

منم تا حدی خودم میدونستم که زیاد حرکت سنگینی نیست برا همین خیلیا هایدن و تو اینستا هم نذاشتم 

گاهی تو بین اشناها لازمه به دلیل پایان دادن به شایعات پس اومده

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا شوهرمنم رتبه دکتراش عالی شد ب هیچکی نگف بعد ی سال خانوادش متوجه شدن

منم روز اول نگفتم برام عادی نبود خجالت میکشیدم حتی مدرسه مدیرم برام کیک گرفت کلی تبریک و مهمون و اینا اومدن به نظر خودمم مهم نبود چون من کنکور کارشناسیمم ۳۰۰ بود 

بعد که خبرش ترکید شنیدم یسری شایعات پیش اومده 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
شوهرای ما کلا توی یه دنیای دیگه ان با توجه به ذوق استارتر🤣

موفقیت توی این کشور با توجه به محدودیت ها برای خانم ها با ارزش تره تا آقایون توی ایران فقط به دخترا آشپزی یاد میدن تا بشینن خونه ی شوهر و بچه داری کنن ولی وقتی یه دختر موفق میشه واقعا با ارزشه 

اگه همسرتون دکترا هستن حتما خودتون هم یا ارشد یا دکترا باید باشین وقتی قبول شدید خوشحال نشدید ؟؟؟

بی روح🤍🧠
موفقیت توی این کشور با توجه به محدودیت ها برای خانم ها با ارزش تره تا آقایون توی ایران فقط به دخترا ...

شاید هم همینطور باشه 

اما کلا تو خانواده ما همه خانم ها درس و رشته و شغل عالی داشتن و دارن اینه که رتبه اگر تک رقمی باشه ممکنه به همدیگه بگیم و خیلی ذوق کنیم😁

بله صد در صد منم خوشحال شدم اما خب اینکه استوری کنم و... هیچچچچچوقت به ذهنم نرسید و انجام ندادم 

ارشد رتبم بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ شده  کارناممو گذاشتم با این متن  البته خیلیا هایدن چند تا همکار ...

وای عزیزم چقدر داغونی   تو ارشد این رتبه ها افتضاحن چطوری انقد پرتی 

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه .