2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از سر خوشی بچه شکل گرفته دوست عزیز  اون بچه الان روح داره وجودش شکل گرفته

بعضی ها واقعا شرایطشون سخته، شوهر معتاد ، دست بزن ، خانواده بد ، بدون درآمد بود و بیماری و نداشتن آینده مطمئن و هزار مشکل دیگه!  من نمی گم کارش درسته منتها نمی شه انقدر راحت هر چی دلمون خواست به اون شخص مقابل بگیم!  

ما فقط یه برشی از زندگی ایشون می بینیم ، نمی تونیم اون بالا بایستیم و هر چی دلمون خواست بهش بگیم! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
عزیزم ❤ الان دیگه هفت ماهمه کم کم باید واسه فندق بریم وسیله بخریم 😍ولی واقعا همه چی دست خداست اگه ب ...

عزیزم ایشالا ب سلامتی دنیا بیاد

چقد خوشحال شدم برات

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐
نه عزیزم من تازه ۳ ماهه زایملن کردم دوستم بارداره خورده

من باردار بودم فکر میکردم مشکل دارم پریود نمیشم ده روز رازیانه دم کردم خوردم زعفران خوردم زیره خوردم خبری نشد وقتی رفتم دکتر فهمیدم باردارم ودوماه رو رد کردم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
انقدر قلبت سیاه شده که راحت نفرین میکنی  نفرین به صاحبش برمیگرده تویی که بچتو میکشی از خدا میخ ...

تو چی میگی این وسط .برو ذوب کن.فکرت را با همه همفکریت که چه بسا کم هم نیستن.ببین چیزی از توی مغزتون در میا.بعد بیا واسه دیگران راهکار بده.زندگی همه ایرانیهای فدای همین افکار پوسیده مثل تو شده🤲