2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا خیلی مراقب باش من استرس گرفتم جات 

عزیزم ❤ الان دیگه هفت ماهمه کم کم باید واسه فندق بریم وسیله بخریم 😍ولی واقعا همه چی دست خداست اگه بخواد بمونه با بدتر از اینا هم میمونه . منم تا ماه ۵ خیلی مراقب بودم حتی ی دونه هم برنج زعفرانی نمیخوردم ی دونه هم کنجد نمیخوردم با اینکه دکترم میگفت کم اشکال نداره 

مگه اینطور نیست ؟ پس به کسی که بچه خودشو میکشه چی میگن؟ ا

گفتم به تو ربطی نداره تا وقتی تو زندگی یکی و تو شرایط اون نیستی پس بهتره حرفی نزنی از خدا میخام تو شرایط من باشی اون وقت درک میکنی

قاتل  بچه خودتو میکشی

شما که شرایطش نمی دونی ، کسی از سر خوشی ، سراغ این کار نمی ره! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
گفتم به تو ربطی نداره تا وقتی تو زندگی یکی و تو شرایط اون نیستی پس بهتره حرفی نزنی از خدا میخام تو ش ...

انقدر قلبت سیاه شده که راحت نفرین میکنی 

نفرین به صاحبش برمیگرده تویی که بچتو میکشی از خدا میخوای بنظرت خدا دعاتو براورده میکنه؟

اونموقع داشتی به وجودش میاوردی به اینجا فکر نکردی؟

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

انقدر قلبت سیاه شده که راحت نفرین میکنی  نفرین به صاحبش برمیگرده تویی که بچتو میکشی از خدا میخ ...

کوری گفتم ال دی میخوردم جلوگیری کردم معلومه قلب کی سیاهه که راحت به یکی مبگه قاتل

شما که شرایطش نمی دونی ، کسی از سر خوشی ، سراغ این کار نمی ره! 

از سر خوشی بچه شکل گرفته دوست عزیز

اون بچه الان روح داره وجودش شکل گرفته 

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

کوری گفتم ال دی میخوردم جلوگیری کردم معلومه قلب کی سیاهه که راحت به یکی مبگه قاتل

من فقط میخواستم وجدانتو بیدار کنم 

توروخدا نکشش 

2810