2777
2789
عنوان

مامانم میگه بزار بابا بیاد بهش میگم با پسر رفتی بیرون...

| مشاهده متن کامل بحث + 4473 بازدید | 152 پست
بعد همون لحظه ک داشتم مامانمو میزدم در خونمون باز بود و در حالمونم باز بود  . اون و رفیقش داشتن ...

همون متولد ۹۰ هستی با این هیجان برای دیده شدن

حیف اون زحمتی که مادرت سر بارداری ات کشید

چه راست بگی چه دروغ بدون حق مادرت رو پایمال کردی و این تاوان داره

هم تاوان و هم گزارش 

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم گفتم ببند دهنتو ( هیت ندید مشکل اعصاب و روان دارم اگرم باهاش مشکل دارید تاپیک رو ترک کنید) گفت ع ...

😐مگه باغ وحش بزرگ شدی؟ مامانتو با لگد زدی سرو صورتش خونی شد؟ مشکل اعصاب روان داری؟ از مدرسه فرار میکنی مشکل اعصاب نداری؟! من جای مامانت بودم به بابات که میگفتم هیچ یجوری میزدمت از جات نتونی بلند شی

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

به خودم امیدوارم شدم😐😐😐😐

از مدرسه رفتی هیچ

با اون رفتی هیچ

اینقد بد دهنی 

مامانتم زدی

تازه جلو مردم 

به نظرم خیلیم بد نیس بابات بفهمه:))

اول تاپیکو خوندم هنوز هیچی تعریف نکرده بودی مخالف بودم که بابات متوجه شه.. حالا بزار متوجه شه🤷‍♀️

تاپیکهای قبل رو گردن نمی گیرم.اصلا اصلا بهشون نگاه نکن.🙂
اره بده ولی ادم میمونه بجز تهدید و تنبیه بدنی چیکار کنه شما چیکار میکنی

من هنوز تو راهیم دنیا نیومده.ولی مادرم هرگز اینکارو نمیکرد خودش باهامون برخورد میکرد نه اینکه دعوامون کنه ولی دیگه میدونستیم اگه ایکنارو کنیم مامان باهامون سرد نیشه حرف نمیزنه.فقط نیدونم لین روش بچه رو از پدر بیزار میکنه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

چقدر ورپریده ایی  

فرار؟ بخدا توی مغزتون چی میگذره رو خدا میدونه فک میکنین یک پسر غریبه  بیشتر از خانوادتون دوستتون داره؟ حتی اگر دوستتونم داشته باشه کافی نیست 

در ضمن من اینهنه ساله بچه مادرم یادم نمیاد بخوام سرش داد بزنم  خواهشا این اخلاقتو اصلاح کن اینهمه بچه بزرگ‌نکرده ک سرش داد و بیداد کنی

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

الانم باید بلاخره برم بیرون تا اون حیوون صفتو گیر بیارم و بهش نشون بدم با احساسات ی دختری ک همه تو محله به عنوان خدا میشناسنش بازی کردن یعنی چی.... اما باز میدونم مامانم گیر میده و اعصابم خورد میشه بازممم کار خطا انجام میدم و کتکش میزنم... 

د
الانم باید بلاخره برم بیرون تا اون حیوون صفتو گیر بیارم و بهش نشون بدم با احساسات ی دختری ک همه تو م ...

خدا؟

توعه فراریه کتک زنه مشکل روان داشتن شدی خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

اسم خودت دیناهس یادخترت؟ چون من اسم دخترم دیاناس و به نظرم خیلی قشنگه

اسم دختره همسایمونه تو بقلم بود داشتم عضو میشدم گفتم چی بزارم چی نزارم یهو گفتم اسمه همین بچه رو بزارم 🤣🤣

آره خیلی قشنگه

الانم باید بلاخره برم بیرون تا اون حیوون صفتو گیر بیارم و بهش نشون بدم با احساسات ی دختری ک همه تو م ...

اعتماد به نفسوووو🤦‍♀️

تاپیکهای قبل رو گردن نمی گیرم.اصلا اصلا بهشون نگاه نکن.🙂