2777
2789
آخه چرا مراقب بچه هاشون نیستن تاوان بی دقتی والدین رو این طفلیا میدن

عزیزم کدوم پدر مادری دلش میخواد بچه اش گم شه؟

از کجا میدونی بی دقتی کردن؟

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
😢😢😢😢😢 بیچاره ها آخه بعیده پیدا شن  مثلا من بچه رو الان دیدم بغل یکی ببینم عمراااا بفهمم ...

منم متوجه نميشم اما بعضيا ميفهمنن دوست داشتم تو خيابون يهو ميگفت اين يارو پست اينستاگراممو لايك كرده بود😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کدوم پدر مادری دلش میخواد بچه اش گم شه؟ از کجا میدونی بی دقتی کردن؟

نبايد تنها بزارن بچه اين سني رو مثلا تو كانال گيز ميز گذاشته روانشناسه ام برا بچه سه ساله ميگفت چرا تنها ميزاريد بچه سه ساله جايي گم شده كه پر معتاده 

: ربودن دختر 8 ماهه در برابر چشمان پدر در تهران عقربه ها ساعت 11:30 دقیقه صبح پنج شنبه 29 تیرما ...

وای ازین پدرای بی حواس شوهرمن خیلی خیلی تنهایی پسرمو بیرون میبره دیگه عمرا بدمش بهش

فکرشم وحشتناکه .من یه شب خواب دیدم بچه هاموگم کردم اینقدتوخواب گریه کردم ووحشت کرده بودم که بیدارشدم قلبم تندتندداشت میزد😢نزدیک بودسکته کنم خدابهشون کمک کنه صحیح وسلامت به خانواده هاشون برسن😢

عقربه ها ساعت 11:30 دقیقه صبح پنج شنبه 29 تیرماه سال جاری را نشان می داد که پدر جوانی همراه دختر 8 ماهه اش به نام بنیتا سوار بر خودروی پراید از داخل پارکینگ خانه شان در منطقه مشیریه خارج شدند.پدر دخترکوچولو در حالیکه خودرویش روشن بود پس از خارج شدن برای بستن در پارکینگ خانه از پراید پیاده شد و هنوز لحظاتی نگذشته بود که مرد جوانی برای سرقت خودروی پراید وارد عمل شد.

سارق جوان به سرعت پشت فرمان خودروی پراید نشست و پس از حرکت به صورت دنده عقب وقتی وارد خیابان شد شروع به حرکت به سمت جلو کرد.

پدر بنیتا کوچولو که با دیدن این صحنه شوکه شده بود خود را به جلوی خودرویش انداخت و سعی داشت مانع سرقت خودرو و ربوده شدن کودک 8 ماهه اش شود اما بی فایده بود و سارق جوان به سرعت پا به فرار گذاشت و  پدر دختربچه روی زمین افتاد.

خیلی زود ماجرای کودک ربایی و سرقت خودرو به ماموران کلانتری 169 مشیریه مخابره شد و پس از تحقیقات ابتدایی و ثبت شماره پلاک خودروی سرقتی در سامانه سراسری پلیس ماجرای  کودک ربایی به بازپرس آرش سیفی در شعبه چهارم دادسرای امورجنایی  تهران مخابره شد.

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

اِی واااای 😖، چقدر کوچولو اَن،

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
وای ازین پدرای بی حواس شوهرمن خیلی خیلی تنهایی پسرمو بیرون میبره دیگه عمرا بدمش بهش

نده ببره واقعا مردا بیخیالن شوهرم پسرمو میبره پایین دوچرخه سواری میبینی خودش تنها اومد بالا. میگم چرا بچه رو نیوردی میگه بچه ها پایینن با اونا بازی میکنه اما من دلم طاقت نمیاره میرم میارمش

2810