سبز رنگ حقیقتا من محصولات خارجی میزنم ولی چون دیگه پول ندارم و فوم شستشو زود به زود تموم میشد رفتم داروخونه اینو بهم داد نعریفشم قبلا شنیده بودم از بچه های دانشگاه منم خریدم ۱۸6 نمیدونم دودلم استفاده کنم کسی داشته راضی بوده؟
فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️ دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢
قیمت آنچنانی نداره. استفاده کنید، اگه خوشتون اومد، ادامه بدید. شوینده تاثیر خیلی وحشتناکی قاعدتا نبا ...
باشه مرسی درسته واقعا قیمت زیادی ندارم میترسم ابن همه خرج کردم سرم های پوستی گرفتم به خاطر این فوم به فنا بره
فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️ دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.