2777
2789

یا خدا😭😭😭

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا ب خانوادشون رحم کنه  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

آخه چرا مراقب بچه هاشون نیستن

تاوان بی دقتی والدین رو این طفلیا میدن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

کاش عکسا واضح تر بود یا زاویش فرق داشت مخصوصا دختره

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

😢😢😢😢😢

بیچاره ها

آخه بعیده پیدا شن 

مثلا من بچه رو الان دیدم بغل یکی ببینم عمراااا بفهمم این اونه

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

:

ربودن دختر 8 ماهه در برابر چشمان پدر در تهران

عقربه ها ساعت 11:30 دقیقه صبح پنج شنبه 29 تیرماه سال جاری را نشان می داد که پدر جوانی همراه دختر 8 ماهه اش به نام بنیتا سوار بر خودروی پراید از داخل پارکینگ خانه شان در منطقه مشیریه خارج شدند.پدر دخترکوچولو در حالیکه خودرویش روشن بود پس از خارج شدن برای بستن در پارکینگ خانه از پراید پیاده شد و هنوز لحظاتی نگذشته بود که مرد جوانی برای سرقت خودروی پراید وارد عمل شد.

سارق جوان به سرعت پشت فرمان خودروی پراید نشست و پس از حرکت به صورت دنده عقب وقتی وارد خیابان شد شروع به حرکت به سمت جلو کرد.

پدر بنیتا کوچولو که با دیدن این صحنه شوکه شده بود خود را به جلوی خودرویش انداخت و سعی داشت مانع سرقت خودرو و ربوده شدن کودک 8 ماهه اش شود اما بی فایده بود و سارق جوان به سرعت پا به فرار گذاشت و  پدر دختربچه روی زمین افتاد.

خیلی زود ماجرای کودک ربایی و سرقت خودرو به ماموران کلانتری 169 مشیریه مخابره شد و پس از تحقیقات ابتدایی و ثبت شماره پلاک خودروی سرقتی در سامانه سراسری پلیس ماجرای  کودک ربایی به بازپرس آرش سیفی در شعبه چهارم دادسرای امورجنایی  تهران مخابره شد.

بنا به این گزارش، با دستور بازپرس آرش سیفی تیمی از ماموران اداره 11 پلیس آگاهی تهران برای دستگیری عامل این کودک ربایی وارد عمل شدند و تحقیقات به صورت ویژه در حال بررسی است./رکنا

اخبار لحظه‌ای حوادث #تهران 👇

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
2810