2777
2789
عنوان

دوران اول عقد چقد سخته:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 79 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سال دگ چطور؟ 

ببین تو این یه سال میتونی با این موضوع کنار بیای؟ یا مثلا اون میتونه کنار بیاد؟ درکل مردا همینن،تازه منو نامزدم بحثش ک میشه اونم بیخووود،یهو میگه بذار من برم یکم آروم شم بیام😐منم میگم باشه خدافظ😑میره بعد پنج دیقه برمیگرده،هرچند ک حرصم میگیره ولی خب مجبورم صبوری کنم تا براه بیاد

همه ک میگن دوران عقد شیرینه بعد از ازدواج مشکلات شروع میشن ک😐😐 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
ببین تو این یه سال میتونی با این موضوع کنار بیای؟ یا مثلا اون میتونه کنار بیاد؟ درکل مردا همینن،تازه ...

خب مجبورم کنار بیام و در کنار این کنار اومدنه 

رو مشکلات مونم کار کنیم 

انصافا شیرینی های خودشم داره  ولی خب ماها معمولا میایم از مشکلاتش میگیم

اکثر مردا اصلا حوصله بحث و کش دادن موضوع رو ندارن کم کم عادت میکنی

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
انصافا شیرینی های خودشم داره  ولی خب ماها معمولا میایم از مشکلاتش میگیم

آره خب دعوا و بحث ک توی همه رابطه ها هس

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
2810