2777
2789
عنوان

نفرت انگيز تر از تتلو هم زياده هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2886 بازدید | 191 پست
مانتو مقنعه مدرسه.   طفلک پیش باباش بوده. رفته مغازه طرف آب بخوره 😢

لعنت بهش 😢  واقعا ارزوی صبر دارم برای خانوادش.  امثال این جانی زیادن تو جامعه   

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
کسی منکر مراقبت بچه نیست ولی شما که پینهاد به مادر بچه میدید چه پیشنهادی داری تا این قاتلا و جانیای ...

من پيشنهاد خاصي به مادر اين بچه ندادم،كلي گفتم حجاب...

اون خيليي مفصله،وقتي تا كوچكترين ازاري يه مرد به زن رسوند،كمترين تعرضي،بتونه شكايت كنه و مردا يه كم دست و پاشونو جمع كنن اوضاع خيلي بهترميشه

ديگه بحثاي ريشه كودكي و روانشناسي و خانواده ش درتخصص من نيست و بسي تاثيرداره

بيشتراينا توكودكي يا مورد تعرض قرارگرفتن،يا چيزي ديدن،يا خشم هاي عجيبي دارن،و و و 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تنها کاری که ازم برمیاد اینه که حواسم به خودم و بچه هام باشه که دیگه نیازی به قانون و اینا نداشته ...

خدا کنه هیچ وقت نیاز نداشته باشی 

اما بچه من بچه دیگری بچه هزاران نفر دیگه برات مهم نیست؟  

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

فرد پدوفیل حاصل یک کودکی تلخ و سخت و دردناک و خانواده از هم گسیخته و نابسامان و تربیت و فرهنگ و جامعه بیماره؛ باید از جامعه دور نگه داشته بشه و با روانکاوی و رفتاردرمانی و هیپنوتیزم درمان بشه؛ اعدام تاثیری در کاهش جرائم نداره؛ اگر موثر بود، اینهمه کودک آزاری و قتل اتفاق نمی افتاد؛ 65 درصد پدوفیلها پسربچه ها رو مورد آزار قرار میدن و این بیماری ابدا ربطی به حجاب و پوشش نداره!!!!!!!!!!!!!!

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

کاش اینقدر رو این موضوعات سرپوش نمیذاشتن و توجیه نمی کردن.   مثل اون ناظم مدرسه که به چندین بچه پسر نه تا یازده ساله تجاوز کرد.  چرا گفتن کشش ندید..  چرا گفتن درخواست دو طرفه بوده؟  آخه چرا؟  این فرد باید دادگاهش تو تلویزیون پخش میشد. باید مجازات میشد. چرا این اتفاق نیوفتاده؟  تازه میتونستن بچه ها را هم مجازات میکردن... یا مثلا طوسی.... فاجعه ست این طرز برخورد مسیولین.  مردم دیگه نمیتونن بهشون اعتماد کنن.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مانتو مقنعه مدرسه.   طفلک پیش باباش بوده. رفته مغازه طرف آب بخوره 😢

من ازاين دست خبرا اونور هم زياد شنيدم،متاسفانه ذات انسان گاهي ازحيوون پست تر ميشه...

اما بازم خرفم اينه قانون بايد جدي عمل كنه و قاطع و بي مماشات

اين خيلييي تاثير داره تو كاهش امار

برخورد قانونی ضعییفه تنها راه برای بستن دهن مردم شده اعدام مجرم   افکار عمومی رو هیجانی میکنن بعد که اعدام میشه مجرم   جوری رفتار میکنن که انگار قانون درست و کامل. اجرا شده در حالی که دارن خلا های قانونیشونو با اعدام سرپوش میکنن

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
برخورد قانونی ضعییفه تنها راه برای بستن دهن مردم شده اعدام مجرم   افکار عمومی رو هیجانی م ...

ولی برعکسه برخورد قانونی برای افراد سیاسی بند اوین نخبه های سیاسی خیلی قوی از تر از افراد قاتل متجاوزه

خدا کنه هیچ وقت نیاز نداشته باشی  اما بچه من بچه دیگری بچه هزاران نفر دیگه برات مهم نیست؟ &nbs ...

من وظیفم مواظبت از بچه خودمه. بقیه بچه ها هم پدر مادر دارن فکر نکنم وظیفه من باشه   

من ازاين دست خبرا اونور هم زياد شنيدم،متاسفانه ذات انسان گاهي ازحيوون پست تر ميشه... اما بازم خرفم ...

خب مشکل همینه.

این قبیل جرمها باید بیشتر جنبه عمومی کیفری داشته باشن تا این که بررسیشون منوط به شکایت آسیب دیدگان باشه.

من قشنگ یادمه که در پرونده خفاش شب هم خیلی از مقتولین متهم شدن که خودشون خواستن با قاتل رابطه داشته باشن که بعدها رد شد این ادعا  

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
من وظیفم مواظبت از بچه خودمه. بقیه بچه ها هم پدر مادر دارن فکر نکنم وظیفه من باشه    

خب اگر همه مون بخواهیم اینطوری فکر کنیم که هیچچچچچ وقت هیچ چیز اصلاح نمیشه.

بقول معروف و با کسب اجازه از قهوه عزیز

همراه شو عزیز، کاین درد مشترک

هرگز ، جدا جدا، درمان نمی شود

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

کلا همیشه اونهایی که مورد تجاوز قرار میگیرن باید در ردیف متهم بایستن.  بالاخره یه چیزی برای توجیه کار طرف پیدا می کنن. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
2810