2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فانتزی؟؟؟ تو عمرش یک بار فقط اتفاق می افته!

بله،  فانتزی! 

یه رویای پوچ هست که فقط چندساعته و دوطرف سرمایه خودشونو صفر میکنن که بگن فقط یکباره! ارزوداریم! و... 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب کلشو پسر میده هدایا همه مال پسر میشه ضرر نمیکنه واسه خواهر منم همرو دامادم داد ولی هرچی پول اومد ...

نه عزیزم یعنی چی هدایا مال پسر میشه ؟ هدایا مال عروس و داماد میشه ،عروسی خودمم پدرشوهر مادر شوهرم هزینه کردند اما هدایا مال ما شد ،برای برادرام هم همینطور

نمیخواد دلت بسوزه بهترین خونه زندگی رو براش درست میکنم ،الانم فعلا پسرم ۱۶ سالشه ،دنبال یه دختر اصیل ...

شمااز الان داری جاش تصمیم میگیری دیگه وای به حال اون موقع تازه داری اون که هیچ جای پسرتم داری تصمیم میگیری و با ملاکای خودت براش دنبال زنی 

شمااز الان داری جاش تصمیم میگیری دیگه وای به حال اون موقع تازه داری اون که هیچ جای پسرتم داری تصمیم ...

نه عزیزم نگران نباش خودش پیدا می‌کنه اما بهش یاد دادم باید هم کفو خودمون باشه 

علاوه بر قانون به چیزی هم عرفه ،مثلا سمت ما عرفه دختر جهیزیه بیاره ،پسر عروسی بگیره و خونه تامین کنن

خب شمـا الان طبق عرف جهاز میخوای امـا نمیخوای عروسـی تجملاتـی و خوب بگیری. 

این چ عرفی ـه؟! 

اما آدم تو عمرش یه بار فقط عروس میشه. حق داره جشن بگیره

حرف هات درسته ولی وقتی خودت میگی اکثر دعوتی ها زن و شوهر های جوان هستند که حداقل یه بچه رو دارند خوب اگه کسی رو نداشته باشند که بچه اشون رو نگه داره نمی تونند  تو عروسی شرکت کنند اون وقت عروسی بدون مهمون به چه کار میاد 

نمیشه که فقط کسایی رو دعوت کنند که بچه ی بزرگ دارند

خب شمـا الان طبق عرف جهاز میخوای امـا نمیخوای عروسـی تجملاتـی و خوب بگیری.  این چ عرفی ـه؟!&nb ...

کی گفته نمی‌خوام عروسی تجملاتی بگیرم،حرف من سر تعداد مهمانها بود وگرنه قصد دارم تو بهترین هتل‌های تهران با تعداد کم جشن بگیرم،مثل اینکه درست متوجه نشدید

چه تخم تفرقه ای؟ مگه من گفتم نمیگیرم گفتم کم جمعیت و شیک میگیرم ،شما چرا بهت برخورد ،این سبک زندگیه ...

شاید تو فامیل شما رسم به نامه بکارت باشه عروس شما باید حتمن بگیره؟عروسم بگه تو فامیلای ما رسمه عروسیای شلوغ ولی شیک اینجوری که هیچ ازدواجی به ثمر نمیشینه باید به دل دوتا جوون نگاه کرد اینجوری. زندگیشونم شروع شه یه عمری تو بحثاشون همش حرف شب عروسیو میزنن من که تازه پنج تا کالامو خانواده داماد گرفتن باز دخالت نکردن تو عروسی گرفتنمون  فقط  زیادی شلوغش کرده بودن عروسیوولی همه چیز انتخابش با منو شوهرم بود 

۱۵۰۰ تا فامیل دارید؟

من یه شهری بودم موقع عروسی ها تا این جمعیت رو دعوت می کردند ، اگه عروس یه خانواده دعوت میشد کل خانواده اش هم دعوت میشد

مهمونی های پاگشاشون از دعوتی های عروسی من بیشتر بودند

دیگه مجبورند صندلی های تالار رو مدل سینمایی بچینند چون جا نیست که میز و صندلی بچینند 

یبار یه عروسی دعوت بودم که بیشتر دعوتی ها پشت در تالار مونده بودند تالار ظرفیت نداشت🥴🥴🥴🥴

خب ما هم بهشون احترام میذاریم و با نرفتنمون خرجشون رو کمتر میکنیم!

والا توقع دارن به بچه هامون احترام نذارن و ماهم بریم ۲ میلیونم حداقلللل براشون کادو ببریم و دل بچه هامون بشکنیم!

همون پول رو میدیم یه شب خانوادگی قشنگ میسازیم دل بچه مون هم نمیشکنیم و میریم رستوران 

والاا

حرف هات درسته ولی وقتی خودت میگی اکثر دعوتی ها زن و شوهر های جوان هستند که حداقل یه بچه رو دارند خوب ...

یعنی مادر پدر زن و مادرپدرشوهر و خواهر برادری هیچ کدومشون نیستن تا سه ساعت بچه رو نگه دارن؟ یعنی اینا هیچ وقت بچه رو سه ساعت پیش کسی نذاشتن؟؟؟

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀