2777
2789
حرف هات درسته ولی وقتی خودت میگی اکثر دعوتی ها زن و شوهر های جوان هستند که حداقل یه بچه رو دارند خوب ...

دقیقا بنظرم فکر افرادو هم کنن شاید کسیو ندارن بچرو بزارن پیشش یا بچه شیرخواره نیاز به مادر داره 

اینم ک میگن یا مرد بیاد یا زن یکی از بچه نگه داری کنه خیلی دور از عقله 

نه عزیزم یعنی چی هدایا مال پسر میشه ؟ هدایا مال عروس و داماد میشه ،عروسی خودمم پدرشوهر مادر شوهرم هز ...

ما که پولو دادیم بابت شام شوهرم نذاش پدرش بده🫤وگرنه بااون پول با پول رهنی که اون سال دادیم با یه وام حداقل یه اپارتمان ۷۵متری میخریدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی مادر پدر زن و مادرپدرشوهر و خواهر برادری هیچ کدومشون نیستن تا سه ساعت بچه رو نگه دارن؟ یعنی این ...

احتمالا اونا خودشون هم تو همون عروسی دعوت باشند 

مامان من اهل تبریز بود می گفت تو تبریز بچه ها رو عروسی دعوت نمی کنند من باور نمی کرد تا اینکه یبار که تبریز بودم خونه ی پسرعموی مامانم یه کارت عروسی دیدم که فقط پدر و مادر ها رو دعوت کرده بودند ، تو جاهایی که این رسم از قدیم بوده راحت تره ولی تو شهرهای دیگه جا افتادن این موضوع خیلی طول می‌کشه و خواهی نخواهی مدعوین نمی تونند قبول کنند 

بعدش هم به خاطر هزینه بخوای بگی بچه های کوچیک واقعا غذا زیاد نمی خورند بر عکس من دیدم و شنیدم این آ دم بزرگ ها هستند که به میز غذا یورش بردند و تو طرفه العینی غذاها رو تموم کردن.