2777
2789
خب همین دیگه. خیلی ها دوست دارن جشن داشته باشن ولی کم جمعیت تر مختصرتر تا خرجشون کمتر باشه چون واقعا ...

ببین میشه کلا یسری هارو نگی برای عروسیت دست خودته کیو مهمون کنی و کیو نکنی ولی اینکه. کسی رو بگی بد بدونه بچه توهین به مهمانه البته توی عروسی ماها اینقد کادو میدن به عروس و داماد که هزینه عروسی رو میده خود کادوها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسلما کسی ک می‌ره عروسی ب عنوان هدیه پول شامش رو حداقل میده دیگه من ک شخصا خوشم نمیاد از همچین رسمی ...

فقط پول شام نیست عزیزم. خیلی هزینه ش بیشتره

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
حالا باز این فکر خوبیه که رو کارت دعوت نوشتن. اطراف ما معمولا یکی از فامیلای بدبخت مجبوره دونه دونه ...

فقط خاله دای عمو عمه و خواهر برادر چندتا اشناها کلا ۱۰۰ تایم

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ببخشید یعنی عروس خواهرزاده کوچیک داشته باشه میخواد یه خواهرزاده هاش بگه نیاید اگ بگه خواهرزاده هام ...

فامیل درجه یک مثل بچه های خواهر برادر فرق میکنه با دختر خاله و بچه پسردایی و نوه عمه و فلان.

من مخالفم باهات یعنی چی بچه ها نباشن چه چیزای مزخرفی مد میکنین عروسی هزار جور هزینه داره بد چارتا غذ ...

نمیشه که لباس عروس نباشه! یا ماشین عروس نباشه! یا شام ندن! ولی بچه بود و نبودش فرقی برای عروس داماد نداره

ما می‌خواهیم پول بدیم ،مگه ما تو جهیزیه نظر میدیم؟

وا خب بدین یجوری میگید انگار فقط شما تابحال عروسی گرفتین بقیه وایسادن نگا کردن یا پسرتون شهص مهمیه همینکارو‌ میکنید پسراتون طلاق میگیرن از اول تخم تفرقه میکارید همون جهازم وظیفه پسرتونه

اینا فانتزی های ساخته شده ذهن دختر و خانواده اش هست.  ادم عاقل اون پول رو میبره تو زندگیش سرما ...

فانتزی؟؟؟ تو عمرش یک بار فقط اتفاق می افته!

یعنی اینا هیچ وقت بچه شون رو دو سه ساعت خونه هیچکی نمیذارن؟ مادر پدر مادرشوهر خواهرشوهر ؟ من که باور ...

به نظرم عروسی این مدلی قشنگ نیست

یه قسمت خیلی دوست داشتنی عروسی رقصیدن عروس با دختربچه هاییه که لباس عروس پوشیدن

عروسی خودم پر از بچه هایی بود که قشنگی مراسممون بودن، این شکلی هم اگر دعوتم کنن و بچه داشته باشم شرکت نمیکنم

وا خب بدین یجوری میگید انگار فقط شما تابحال عروسی گرفتین بقیه وایسادن نگا کردن یا پسرتون شهص مهمیه ه ...

چه تخم تفرقه ای؟ مگه من گفتم نمیگیرم گفتم کم جمعیت و شیک میگیرم ،شما چرا بهت برخورد ،این سبک زندگیه منه،تو فامیلمون همه اینجور ازدواج میکنند تو بهترین هتلها با مهمان کم

نه عزیزم سمت ما پسر میده همش رو

خب کلشو پسر میده هدایا همه مال پسر میشه ضرر نمیکنه واسه خواهر منم همرو دامادم داد ولی هرچی پول اومد داماد برداش البته خودش داد محتاج خانوادش نبود واسه همین همه چیز عزوسی مطابق میل خواهرم بود ولی واسه من پول شام مهمونامونو خودمون دادیم هدایای فامیلای خودمو من برداشتم