2777
2789
والله به الله این رسم غلطه چرا دو نفر آدم میخوان ازدواج کنن هزار نفر خودشون رو گم میکنن و کاسه داغ ...

خب همین دیگه. خیلی ها دوست دارن جشن داشته باشن ولی کم جمعیت تر مختصرتر تا خرجشون کمتر باشه چون واقعا ندارن. اما تا بخوای مهمون کم دعوت کنی همه به تریج قباشون برمیخوره

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من موافق قضیه بچه نبردن نیستم اما بحث خوراک نیست شلوغ کاری بچه ها بحث ماست اینکه سالن عروسی رو با ...

وااااای بعد میان کل فیلم عروس دوماد خراب میکنن چن وقت پیش با دوستم رفتیم ک فیلم بردار عروسی اوک کنیم مرده گفت جان جدتون ب دیج.ی بگید تذکر بده بچه هارو جمع کنن مادرا عین خیالشون نیست اصلا

آخه نمیشه بیای بگی بخاطر هزینه دعوت نکردم چون ب بعضیا بر میخوره ک ما خودمون هزینه خودمون می‌دادیم ال ...

عزیزم نگفتم که مستقیم بگه وقتی میبینی طرف عروسیش خانواده درجه یک رو فقط گفته خود آدم دلیلشو میفهمه

۱۵۰۰ تا فامیل دارید؟

تازه طرف پدر عروس عزادار بودن خیلیا نیومدن .گفتن ان شاءالله عروسی میایم .حداقل ۴هزارنفر عروسی میان .فامیلا همسرم

ما خودمون فوقش چند سال پیش ۲هزار نفر بودن عروسی داداشم .الان که دیگه خیلی کمتر حدود ۷۰۰نفر دعوت میشه

کلا ۱۰۰ نفریم😑اونم درجه یک فقط خود خانم گفت نگیریم نمیخاد .باز ۴تا خواهر برادر ک ادم دعوت میکنه&nbs ...

همون صد نفر بسه تو این وضع اقتصادی والا ما که چهارساله فیلم عروسیمونو ندیدیم بلکه بیشتر 

الان من خودم عروسیم شهریور سالنها خودشون میگن امار باید دقیق باش 

حالا باز این فکر خوبیه که رو کارت دعوت نوشتن. اطراف ما معمولا یکی از فامیلای بدبخت مجبوره دونه دونه به همه افرادی که دعوتن زنگ بزنه تا ببینه میان یا نه!

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
دلم به حال عروست سوخت 😐

نمیخواد دلت بسوزه بهترین خونه زندگی رو براش درست میکنم ،الانم فعلا پسرم ۱۶ سالشه ،دنبال یه دختر اصیل و چشم و دل سیر میگردم که جشن و چشم و هم چشمی براش ملاک نباشه

خب همین دیگه. خیلی ها دوست دارن جشن داشته باشن ولی کم جمعیت تر مختصرتر تا خرجشون کمتر باشه چون واقعا ...

اصلا نباید اهمیت بدن بهشون 

مگه بعد که قسطای وام ازدواج رسید یا نمیدونم اجاره خونه اون کسایی که اومدن خوردن و رفتن بهشون پول میدن ؟؟ والله کنایه بهشون میزنن یا بهشون میخندن

ما می‌خواهیم پول بدیم ،مگه ما تو جهیزیه نظر میدیم؟

عزیزم طبق قانون تهیه ی مایحتاجات زندگی شرعــا و قانـونـاً با داماد هست.اصلا طبق قانون لازم نیست عروس جهیزیـه بیارـه ک شما بخوای دخالت بکنـی یا نکنـی😂😂

خرج و مخارج عروسی هم با دامـادـه اگر خانواده دوست داشتنـد کمک می کننـد اگر نداشتنـد کمک نمی کننـد. 

ولی در کل من و شما حق و اجازه ی اینکه بجــای کس دیگه تصمیم بگیریـم نداریـم چ خرج بکنیـم چ خرج نکنیـم. 

الان کمترین غذا تو شهر ما پرسی۸۰۰تومنه سه نفر ۲۴۰۰میشه دیگه درجه سه نمیاد اینقد پول بده اصن نمیشه رو ...

اولا ک خب نباید هم حساب کرد بله ولی ما ک اینجوری هستیم بعلاوه پولی ک هزینه شاممون میشه ی مبلغ اضافه تر می‌ذاریم و کادو می‌دیم.میتونن کلا درجه سه رو دعوت نکنن خب چ کاریه آشناهای نزدیک رو دعوت کنند حتما ک نباید شلوغ باشه هرچی خلوت تر بهتر 

الان عروسیا فیلمبرداری انچنانی و تجملات اینا هست اصلا محیط تالار ها از نظر ازاد بودن برابچه هاهم خوب نیست نمیتونن ازاد باشن میشینن خانواده رو اذیت میکنن ب ادم کوفت میشه ..من ب شخصه اگ بچمو دعوت کنن هم نمیبرم ..ادم میخاد چنساعت بره باخیال راحت بشینه..اون عروسیایی مال بچه ها بود ک توفضا ازاد بود بدون تجملات و ....

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
همون صد نفر بسه تو این وضع اقتصادی والا ما که چهارساله فیلم عروسیمونو ندیدیم بلکه بیشتر 

ماوخودمون راضی نبودیم خانواده ها گفتن. پولم کو جسن بگیرم😑تا سال ۱۴۰۸ قسط وام خونه وازدواج

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم