2777
2789
عنوان

علت وزن نگرفتن نوزاد ۴ ماهه ؟😓😥

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 19 پست
۱۴ ماه دیگه باید تاکید روی غذا باشه  ببین یه راه میگم خودم نتیجه گرفتم  من فرنی آرد برنج & ...

آخه آبجیم شیر خشک نمیخوره شیر خشک بگیریم بهش بدیم؟

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  
[QUOTE=340626312]ابجی منم ۱۴ ماهشه وزنش ۷ کیلو مونده رفلاکس داره کپسول ازنیوم میدم بهش ولی فقط بالا ...

بردیمش پیش متخصص اطفال و مغز اعصاب ولی هیچ کدوم اثری نداشته کلی هزینه داروش شده نمیدونم آلرژی داره یا نه فقط همیشه خدا غذا خوردنی گریه میکنه اگه بهش کپسول ازنیوم ندیدم بدتر بالا میاره مامان بیچارم شب و روز نداره از دست آبجیم از بس دکتر بردیم نمیدونم چ کنیم

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی  وزنش کمه توروخدا بهش برسین می دونم که کم نمی ذارید براش اما این راه که گفتم انحام بده برا ...

ابجیم شیر مادرمو میخوره همین شیر خشک ک گفتین براش بگیریم بدیم بهش رفلاکسش گریه کردن موقع غذا خوردن خوب میشه یعنی؟ اگه جواب بدی ممنون میشم روستا زندگی میکنیم فردا میخوام برم شهر امتحان براش بگیرم

ابجیم شیر مادرمو میخوره همین شیر خشک ک گفتین براش بگیریم بدیم بهش رفلاکسش گریه کردن موقع غذا خوردن خ ...

عریزم  ببرید یع دکتر از نظر  الرژی و سوجذب بررسی بشه  خیلی وزنش کمه ...فرنی هم درست کردین  با شیشه شیر ی که سرشو یکم سوراخ شو گشاد کردین بدین بخوره