2777
2789

اگه ماکارونیتون اونجوری که دلتون میخواد خوب و عالی نمیشه اینجوری که با همه فوت و فن هایی که بهش رسیدم میگم درست کنین، مطمئنن فوق العاده میشه... 

اول پیاز رو ریز و نگینی خورد کنین و یکم تفت بدین... میتونین نمک و زردچوبه هم همین حین اضافه کنین که پیاز ها زودتر سرخ بشه... پیاز ها که یکم سبک شد( خیلی ندارین کامل سرخ بشه چون با گوشت هم میخوایم سرخ کنیم)، گوشت چرخ‌کرده رو به پیاز ها اضافه کنین و باز حسابی تفت بدین ... همین حین سرخ شدن فلفل قرمز و سیاه رو هم اضافه کنین به گوشت، فلفل سیاه کم نریزین چاشنی گوشت قرمز فلفل سیاه هست... جور هندی هم اگه داشتین یه مقدار خیلی کم میتونین اضافه کنین آخر کار، بعد رب رو اضافه کنین، میتونین مواد رو بزنین کنار رب رو بریزین گوشه ظرف تا راحت تر و سریع تر سرخ بشه... مقدار ربتون زیاد باشه...‌ سیر یا پودر سیر رو هم آخر کار اضافه کنین و یه مقدار خیلی کم تفت بدین چون زود می‌سوزه... پاپریکا هم اضافه کنین، اونم زود می‌سوزه کمی تفت بدین... وقتی زیرش رو خاموش کردین آویشن رو اضافه کنین... میتونین یه مقدار خیلیی کم هم پودر گلپر اضافه کنین... پاپریکایی که گفتم بجای فلفل دلمه بود دیگه فلفل دلمه اضافه نکنین... قارچ و... هم اضافه نکنین آب میندازه بد میشه... 

برای خود ماکارونی هم داخل آبش زردچوبه بریزین رنگ بگیره، موقع آبکش کردن حتما اب سرد بگیرین روش که شفته نشه... بعد مواد و ماکارونی رو قاطی کنید و دم بذارین، دم گذاشنش هم خیلی کوتاه باشه حدود یه ربع بیست دقیقه... زیاد که بذارین وا رفته و بد مزه میشه... 

سوالی داشتین بفرمایین... و اگه درست کردین و خوشتون اومد برای منم دعا کنین... متشکر🌹

پس سیب زمینی؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورت ته دیگش هست یا داخلش؟ 

داخلش

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

سلام عزیزم 

بسیار مفید بود دست شما درد نکنه 

حتما دعاتون میکنم 

من هرررکاری میکنم ماکارونی هام بدرنگ میشه و یه بوی خاصی میده ، خیلی عجیبه! فکر میکنم چون ۵۰ دقیقه دم میکشه ... راستش آخرم نفهمیدم چقدر بجوشه و چقدر دم بکشه.........

چرا نگفتی غم داری ؟ من بغل داشتم :)