اگه ماکارونیتون اونجوری که دلتون میخواد خوب و عالی نمیشه اینجوری که با همه فوت و فن هایی که بهش رسیدم میگم درست کنین، مطمئنن فوق العاده میشه...
اول پیاز رو ریز و نگینی خورد کنین و یکم تفت بدین... میتونین نمک و زردچوبه هم همین حین اضافه کنین که پیاز ها زودتر سرخ بشه... پیاز ها که یکم سبک شد( خیلی ندارین کامل سرخ بشه چون با گوشت هم میخوایم سرخ کنیم)، گوشت چرخکرده رو به پیاز ها اضافه کنین و باز حسابی تفت بدین ... همین حین سرخ شدن فلفل قرمز و سیاه رو هم اضافه کنین به گوشت، فلفل سیاه کم نریزین چاشنی گوشت قرمز فلفل سیاه هست... جور هندی هم اگه داشتین یه مقدار خیلی کم میتونین اضافه کنین آخر کار، بعد رب رو اضافه کنین، میتونین مواد رو بزنین کنار رب رو بریزین گوشه ظرف تا راحت تر و سریع تر سرخ بشه... مقدار ربتون زیاد باشه... سیر یا پودر سیر رو هم آخر کار اضافه کنین و یه مقدار خیلی کم تفت بدین چون زود میسوزه... پاپریکا هم اضافه کنین، اونم زود میسوزه کمی تفت بدین... وقتی زیرش رو خاموش کردین آویشن رو اضافه کنین... میتونین یه مقدار خیلیی کم هم پودر گلپر اضافه کنین... پاپریکایی که گفتم بجای فلفل دلمه بود دیگه فلفل دلمه اضافه نکنین... قارچ و... هم اضافه نکنین آب میندازه بد میشه...
برای خود ماکارونی هم داخل آبش زردچوبه بریزین رنگ بگیره، موقع آبکش کردن حتما اب سرد بگیرین روش که شفته نشه... بعد مواد و ماکارونی رو قاطی کنید و دم بذارین، دم گذاشنش هم خیلی کوتاه باشه حدود یه ربع بیست دقیقه... زیاد که بذارین وا رفته و بد مزه میشه...
سوالی داشتین بفرمایین... و اگه درست کردین و خوشتون اومد برای منم دعا کنین... متشکر🌹