2777
2789
عنوان

الان کربلا هوا چطوره سرده کیا کربلا بودن تازگیا

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 92 پست
این بی نهایت و اینارو کی میگه آخه؟ بینهایت سختگیر!اونحا همه حجاب دارن کسی هم سختش نیس اصلا، چون توجی ...

دیگه به نسبت مشهد و قم که زیارتگاه های کشور خودمون هست گفتن دیگه تو بری مشهد هم مانتویی رنگارنگ میبینی هم چادری اما تو عراق دستکش و روبند و چادر سرتاپا هم مشکی 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

دیگه به نسبت مشهد و قم که زیارتگاه های کشور خودمون هست گفتن دیگه تو بری مشهد هم مانتویی رنگارنگ میبی ...

میشه تایپک اخرمو گزارش بزنی اسممو گفتم میترسم شناسایی شم💞

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا با یه یک هفته که کسی مرض قند نمیگیره.ولی اونا اصلاچیزی بنام قند ندارن..فقط شکر دارن.وغذاهاشون ...

شیرینی میدن مگه؟ ما ندیدیم تو اربعین

یا غذا بود یا میوه بود

موکبای ایرانی هم اونقدر زیاده که هرکسی خواست میره اونجا

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
دیگه به نسبت مشهد و قم که زیارتگاه های کشور خودمون هست گفتن دیگه تو بری مشهد هم مانتویی رنگارنگ میبی ...

نه دستکش و روبند نمیخواد اصلا

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
مرض قند! با یه چای خوردن؟ این رفیق شما چه چیزای عجیبی میگهمن باشم، اگر خودم تحربه داشته باشم میگم فق ...

منظور قند زیادی که مصرف دارن

من حرفش باور نکردم تا سرجلسه بودیم مادرامون حرف زدن مادرشم همینا گفت هرچقدر رفیقم ماجرایی بزرگ کنه مادرش عادی چیزی که دیده میگه بدون هیچ بزرگنمایی 

ما قبل رفتم برامون مبهم بود‌اما رفتیم و دیدیم خیلی راحت تر از تصوراتمون بود شرایطش، با اینکه وسط تاب ...

زیارتتون قبول 

ماهم جز یه پدربزرگم کس دیگه نرفته پدرم خواست بره تا نزدیک مرز رفته بود اما گوشیش دزدیدن برای پیدا کردن گوشی برگشت که بعد چندسال پیدا شد و کار افغانی بود که حتی تابعیتی نداشت😒پدربزرگمم چیزی دراین موردا که گفتم نگفت فقط گفت ما یه وعده غذا میخوریم اونا از خود عصر سفره میندازن وبا دست میخورن تیکه گوشتاشونم مثل ما نیست(البته پدربزرگم نه حسینیه رفته بود نه هتل از فامیلا اونجاست رفته بود خونشون)

شیرینی میدن مگه؟ ما ندیدیم تو اربعینیا غذا بود یا میوه بودموکبای ایرانی هم اونقدر زیاده که هرکسی خوا ...

نه شیرینی که نمیدن.کلی میگم..همون شیرینی فروشیای خودشون شیرینیا بیرون از مغازه گذاشته بودن.زیرش تو سینی پراز شیره بود..کلا میگم غذاهاشون با ذائقه ما جور نیست..بهتره که فقط غذای ایرانی خورده بشه..چه اربعین چه ایام دیگه..حتی آب خنک که توی کلمن میذاشتن هم گفتن نخورین..فقط اب معدنی

پارسا پسرمامان😍
دقیقاً حتی رفیقم گفت چای عربی دادن نخورید مرض قند میگیرید دارو هم سخت پیدا میشه از لحاظ بهداشتی هم ک ...

رفیق شما یا نمیدونه مرض قند چیه یا تا حالا چای عراقی نخورده و فقط توصیف ازش شنیده

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
مممنونم امضاتون از کجا برداشتین زیباست

از جایی برنداشتم شعره 

خواهش میکنم

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!