2777
2789

بره کربلا حرم آقا امام حسین علیه السلام زیر گنبد و اونجا هرچجور شده یه قسمتی هست که میشه چندثانیه با خواهش تمنا بشینه شده خودشو بزنه به حال بدی... یه دو کلام با آقا حرف بزنه. واقعا اون لحظه می ارزه به چند سال زندگی 

که چی بگم به کل عمر به تموم زیباییا و لذتا

چندسال پیش رفتم مرور خاطرش اصلا دیوونم میکنه واقعا انگار برق میگیرتم این آقا و عشق بهش چقدررررر قویههههه!!!!! خیلی عجیبه برم کاش همه تجربش کنن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

عقلو هوش از سرم میپره اصلا یادش میفتم انگار چندتا شات اسپرسو خورده باشی یهو یه انرژی شدید به ذهنم تزریق میشه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زیارت قبول چادر اجباریه؟

آره عزیزم ولی عبا مانتو مشکی بلند جلو بسته مدلای قشنگی داره برا تابستون پوشیدم 

من تو جمعیت چادرمو دست گرفتم   چون صف بود گفتم‌نره زیر دستو پا

سلام زیارت قبول چادر اجباریه؟

جالب بود یادم انداختی من چادری نیستم البته

اونجا گفتم از سرم کشیده میشه میفتم

بعد قسمت زیارت خانوما  که تراکم جمعیت زیاد بود

قشنگ در اوردم شالم بلند بود مانتومم اوکی بود  

دلم خیلی میخواد ولی خب طلبیده نمیشم

یه بار رفتم اون یه بار فقط مات و مبهوت بودم

اصلا نفهمیدم کجا رفتم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
مرسی

فدات💕😘

دلم خیلی میخواد ولی خب طلبیده نمیشمیه بار رفتم اون یه بار فقط مات و مبهوت بودماصلا نفهمیدم کجا رفتم

منم فقط یه بار رفتم 

دقیقا ماتو مبهوت  چیزی نفهمیدم 

ولی نصفه نیمه که یادم میارم یه تیکه های قشنگی داشت

یه لحظه هایی که یه عشقی انگار ردوبدل شد❤️‍🩹🥹

وای چقدر دلم هوای کربلا کرد🙂

خسته ام،نفسم بالا نمیاد،قلبم درد میکنه،دلم مرگ می خواد،،ولی هنوز دختر کوچولو درونم بهم میگه؛نه مامانی دست نگه دار من هنوز کلی آرزو و رویا دارم،،منم تصمیم گرفتم بهش بگم چشم،،تنهام و فقط خودم و خدا رو دارم ولی این لشکر دو نفره می ارزه به همه دنیا 🌊🌧️🌏✨🐼۱۴۰۳/۱/۱۸
انشالله دوباره قسمتتون میشه

قربونت بشم عزیزم 🤩🤩🤩خیلیییی دعای قشنگی بود اصن دوست دارم به نیتت یه زیارت عاشورا بخونم قربون مهربونیت الهی نفست حق باشه