2777
2789
عنوان

🔴از مدرسه دولتی برای کلاس اول راضی هستید ؟ 🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 39 پست
عه راستی عزیزم غیر دولتی خوب اگه پیدا کردی میتونی قسطی هم بدیا یکم شو الان بدی بعد قسطی کنی

قبول نمیکنه گلم نقد ب عنوان کمک ب مدرسه میخواد و به عنوان خیر خارج از محدوده ثبت نام میکنه 

چون اداره به مدرسه هایی که بی دلیل خارج از محدوده ثبت نام کنن گیر میده

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
من خودم غیرانتفاعی بودم به نظرم مدرسه فقط غیرانتفاعی خوب تو منطقه خوب کلاس اول که دیگه واقعا حساسه ...

عزیزم این ۴۲ نفر رو فرمالیته نوشتم جا نمونه قراره تا اهر خرداد زنگ بزنه ببرم هیات امنایی ۳۵ نفر 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیت امنایی هم تا ۴۰ نفر تو کلاس میشینن کمش ۳۸ اینا میشن ۱۰ هم نمیگیرن ۲ یا ۱ و نیم شهریه شونه 

بله ۱۰ میلیون کمک به مدرسه چون خارج از محدودم + ۱/۵ میلیون شهریه + ۶۰۰ تومن که دادم اینیکی مدرسه فرمالیته ثبت نام کردم 

و در نهایت به نام خیر ثبت نام میزنن

برای پول زنگ میزنه😁😂

خداکنه .. من راضیم 

مشملاتی ک با مدرسه سمت خودمون دارم صفحه ۲ فکر کنم نوشتم ۲ یا ۳

عزیزم تو تایپیک قبلیت از مدرسه اسم بردم نگفتم اومدم اینجا بگم ۵ ت دادم

منو فکر و خیال مدرسه چل کرده بخدا امسال پنج‌دادین؟

بعد هر سال باید پنج بدی یا همون یه باره؟

یه بار امسال دادیم تمام از سال بعد کمک به مدرسه روال مدرسه رو میدیم

پاک کردم عزیزم .. 

چرا مهم بود براتون پاک بشه ؟ 

من امروز تو دفتر گفتم میخوام کمک ب مدرسه بدم چند نفر شنیدن ب نظرت اشتبا کردم؟

پاک کردم عزیزم ..  چرا مهم بود براتون پاک بشه ؟  من امروز تو دفتر گفتم میخوام کمک ب مدرس ...

اخه مدیر مدرسه ی فوق العاده سخت گیره من دوسال رفتم اومدم حاضر شدم سال اول برا مدرسه لپ تاپ بگیرم قبول نکرد

اخه مدیر مدرسه ی فوق العاده سخت گیره من دوسال رفتم اومدم حاضر شدم سال اول برا مدرسه لپ تاپ بگیرم قبو ...

اینجا هم سخت گیره