2777
2789
عنوان

🔴از مدرسه دولتی برای کلاس اول راضی هستید ؟ 🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 39 پست
پسرم امسال ششم بود و تمام این ۶ سال دولتی بود ولی کیفیت مدرسه فوق العاده عالیه . همه اولیا کمک مالی ...

دقیقا منم میگم دبیرستان خیلی مهم بچه اتو بذاری

برا ابتدایی خیلی سخت نمیگیرم

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪

پسرم دولتی بود.

ولی اگر دست من بود میفرستادم غیر انتفاعی.

محیط مدرسه جوریکه ببخشید خیلی از بچها ادب ندارن.

حرف های بد میزدن.کارهای بد...خیلی وقتها وسایل پسرم و گاهی حتی از تو کیفش خوراکی میدزدیدن...ولی مدیر و معلمش خوب بودند.کلاس 28نفر بودن

ب مدیرشون گفتم گفتش خوب همجور قشری هست دیگه.

خود مدیر قسم خورد بچها پنج تا از توپ های فوتبال مدرسه رو دزدیدن بردن!!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من فرق بین مدرسه دولتی و غیر دولتی رو میدونم

اما تا کلاس نهم آنچنان تاثیر نداره اگه خودت حواست باشه

من خودم دولتی خوندم تا کلاس نهم شاگرد ممتاز همیشه بعدش طی مشکلاتی افت کردم

ولی اول درسته مهمه و برای بچه سخت یادگیری دیگه نمیگیره 

ولی علاوه بر مدرسه خودت هم باید باهاش کار کنی من کلاس اول علاوه بر مدرسه تو خونه کتاب های کمک درسی داشتم با اونا کار می‌کردم هر روز مامانم باهام کار می‌کرد و املا میگفت

تو همه امتحانات نمراتم ۲۰ میشد

غیر دولتی نمیخوام بره و گر نه اردیبهشت ثبت نامش میکردم سر کوچمون هست معلما همه لیسانسه ن بی تجربه&nb ...

نمی‌دونم ولی قشنگ یاد میدن همه معلم هاشون لیسانس هم بلشه با تجربه آن و زرنگ ولی ۱۰ میلیون هم زیاد میخواد نمیتونی سند یا اجاره نامه یکی ک خونش اون طرفه رو ببری نشون بدی؟

من پارسال دخترم کلاس ۴ مدرسه هییت امنایی جای خوب با ۲۲ شاگرد گذاشتم ۶۰۰ تومن گرفت

حتما تو محدوده بودی گلم 

اینجا مدیرش پولکیه از حق نگذریم.. امروز مدیر اینیکی مدرسه هم میگفت..

اما همسرم میگه اتفاقا اون مدیر خوبیه با همون پولا مدرسه رو تجهیز کرده ..

مدرسه واقعا تجهیزه ..حتی بعدازظهر ها توش غیر انتفاعی برگذار میشد اسم یه مدرسه دیگه بودا 

که اونم الان تو کانالش دیدم شیفت صبح که همین دولتیه شکایت کرده و قراره غیر انتفاعی رو جمع کنن از بعدازظهراش تا عصرا خالی باشه مدرسه

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
حتما تو محدوده بودی گلم  اینجا مدیرش پولکیه از حق نگذریم.. امروز مدیر اینیکی مدرسه هم میگفت ...

نه اتفاقا تو محدوده نبودم

مدرسه ایی که تو محدوده مون افتضاح 

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
دقیقا منم میگم دبیرستان خیلی مهم بچه اتو بذاری برا ابتدایی خیلی سخت نمیگیرم

الازم برای دبیرستانش درگیرم کجا بره. میگن سرای دانش خوبه فعلا به احتمال زیاد اونجا میفرستم امیدوارم خوب باشه

نمی‌دونم ولی قشنگ یاد میدن همه معلم هاشون لیسانس هم بلشه با تجربه آن و زرنگ ولی ۱۰ میلیون هم زیاد می ...

میتونم اما امسال به سامانه املاک و اسکان وصله اصلا کاری با اجاره نامه ندارن الان اینجا هم که ثبت نام زدم سند خونه رو نخواست انلاین استعلام گرفت یه کپی هم گذاشت تو پرونده 

چون مسکن ملی هم ثبت نام کردم اون ادرسو نمیتونم تغییر بدم فرم ج ام قرمز میشه دیگه اخراشم هست کم مونده تا تحویل

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
نه اتفاقا تو محدوده نبودم مدرسه ایی که تو محدوده مون افتضاح 

منصف بوده پس میدونی چجوری شد من خودم به این مدیر پیشنهاد دادم که اگه راهی داره با پول ثبت نام بشه جلو پام بذار 

اونم برگشت گفت دیروز اقایی اومده گفته ۱۵ تومن میدم پسرمو ثبت نام کن 

گفتم خب من چقدر بدم گفت نمیدونم شما خیری گفتم ۱۰ خوبه گفت الان نمیتونم ثبت نام کنم ببر جای دیگه بعدا پرونده رو با پول زنگ نیزنم بیار

حالا بزاره بره شاید معلمش خوب شد ۴۲ نفرم زیاده اونم واسه کلاس اولی

کجا بره؟ همین جا که سمت خودمونه و ثبت نام کردم؟ 

اگه اینجا رو میگی نه اصلا راضی نیستم تمام سعیمو میکنم پس انداز هم کنار گذاشتم (پس انداز مخفی😆) در کنار پولی که همسرم میده همون ده تومن اگه نشه اونم میذارم که فقط ثبت نامش کنن 

چون اینجا شلوغه 

حیاطش کوچیکه 

معاون و معلما به شدت پیر و بی حوصله 

از اول تا ششم یه جان 

شیفت چرخشیه هفتگی 

پ از همه بدتر با پسر عموش که طبقه بالامونه و اونم کلاس اوله یه مدرسه می افتن چون اونم اونجا ثبت نامه و خیلی شیطونه و منهای دخالتی که دیگه اونا هم میخوان تو کار مدرسه پسرم بکنن که ای سرویس یرا چیه بیا با عمو بریم و غیره.... افت تحصیلی پیدا میکنه بچم مطمئنم 

در ضمن اونیکی مدرسه اول تا سومه فقط

ببین عزیزم من فرق بین مدرسه دولتی و غیر دولتی رو میدونم اما تا کلاس نهم آنچنان تاثیر نداره اگه خودت ...

پسر من یه سال مهد دوسال پیش دبستانی رفته الفبا رو بلده حافظ جزء سی هست و خودم هم باهاش کار میکنم

کجا بره؟ همین جا که سمت خودمونه و ثبت نام کردم؟  اگه اینجا رو میگی نه اصلا راضی نیستم تمام ...

یا خدا فرار کن فقطط😂

برو با مدیره حرف بزن بگو الان بیارم یه حوری قانع اش کن وسط ها برع مدرسه گیج میزنه اونم کلاس اوله دیگه خودت میدونی چقدر باید سخت گرفت تا یاد بگیرن

یا خدا فرار کن فقطط😂 برو با مدیره حرف بزن بگو الان بیارم یه حوری قانع اش کن وسط ها برع مدرسه گیج م ...

عزیزم نمیگم تو سال بره که گفت اخر خرداد بیار

2810